Simona Halep s-a măritat în mare secret cu Toni Iuruc. Unde a avut loc petrecerea grandioasă

Ana Anitoiu, Alexandru Teodorescu 23.07.2021, 23:35

Simona Halep s-a căsătorit în mare secret cu partenerul ei, omul de afaceri Toni Iuruc, vineri. Jucătoarea de tenis a ales o rochie colorată, dar și un loc special pentru a organiza petrecerea.

Simona Halep s-a căsătorit în secret. Cum a arătat rochia

Deși multe femei aleg rochii albe pentru ziua nunții lor, Simona Halep a purtat o rochie colorată. Sportiva a optat pentru o rochie roșie scurtă, cu un umăr gol. Jucătoarea de tenis a fost surprinsă zâmbind larg la evenimentul special din viața ei.

Și Toni Iuruc a avut grijă să arate bine pentru soția lui! Omul de afaceri și-a început ziua la o frizerie de pe Calea Floreasca. Apoi, a avut o întâlnire la un local din apropiere, cel mai probabil pentru a stabili ultimele detalii ale petrecerii de nuntă.

Ulterior, a revenit la casa din zona ”Mircea Eliade”, de unde a și plecat dimineață. Este posibil ca cei doi proaspăt căsătoriți să fi dormit separat înainte de cununie, potrivit prosport.ro.

Simona Halep s-a maritat în mare secret cu Toni Iuruc
Marian Sterea si Simona Halep

Simona Halep s-a căsătorit în secret. Unde a avut loc petrecerea

După ce s-au cununat, Simona Halep și Toni Iuruc și-au așteptat invitații la casa lor din Izvorani. Petrecerea a început în jurul orei 19:30. Înainte, omul de afaceri a mers la restaurantul Studio 80 din Pipera, unde s-a întâlnit cu mai mulți oameni care aveau să ia parte la fericitul eveniment.

De acolo, unii au plecat de acolo cu niște dubițe, iar alții cu mașinile personale, către casa din Izvorani ce are chiar și un teren de tenis. În plus, locuința celor doi îndrăgostiți are o curte mare cu vedere către lac.

Nașul de cununie al Simonei Halep și al lui Toni Iuruc este Dani Caramihai, cofondatorul clubului Fratelli, vărul omului de afaceri care tocmai s-a căsătorit cu jucătoarea de tenis.

Simona Halep, despre momentul în care a fost cerută în căsătorie

Se pare că Simona Halep și Toni Iuruc nu pierd timpul. Omul de afaceri a cerut-o recent în căsătorie pe jucătoarea de tenis. Sportiva a povestit că a fost un moment deosebit și s-a arătat încântată de inelul de logodnă pe care i l-a oferit partenerul ei.

“E foarte frumos (inelul de logodnă, n.r.) și-l port cu mândrie și cu plăcere. A fost un moment deosebit! În trecut ziceam că o să fie un moment mai banal, așa, dar nu a fost deloc așa. Impactul a fost mare, am fost emoționată și mă bucur foarte mult să-l am pe Toni alături de mine. Am plecat la un drum frumos. Da, așa este, ne-am logodit! Mă bucur că am făcut pasul deja, este un moment foarte, foarte frumos din viața mea”, a spus Simona Halep.

Cât despre copii, Simona Halep a declarat în urmă cu ceva timp că își dorește să devină mamă după ce va mai lua un Grand Slam. ”Sunt fericită, am o viață frumoasă, dau totul pe teren pentru că mai vreau să joc câțiva ani”, a spus ea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...