Simona Halep s-a enervat la culme şi a răbufnit: “Nu înțeleg de ce tot vorbiţi despre asta”

Cristian Cojocaru, Andrei Predoiu 02.10.2021, 18:05
Simona Halep s-a enervat la culme şi a răbufnit: “Nu înțeleg de ce tot vorbiţi despre asta”

Jucătoarea de tenis Simona Halep s-a enervat pe baza zvonurilor pe care le aude. Acestea nu au legătură cu viața sa personală, ci cu cea profesională.

Simona Halep s-a enervat din cauza zvonurilor

În vârstă de 30 de ani, campioana României, Simona Halep poate spune că are tot ce își dorește, cu atât mai mult cu cât de curând, aceasta s-a căsătorit cu omul de afaceri Toni Iuruc. Dacă în general, oamenii lansează zvonuri despre sportivă, aceasta pare să nu le dea atenție, până la un punct însă: momentul în care vorbesc despre cariera sa sportivă.

Aceasta s-a enervat de faptul că tot mai multe persoane aduc în discuție o eventuală retragere din lumea tenisului. Sportiva se arată tot mai deranjată de întrebările care se referă la finalul carierei sale, astfel că cea care a reușit să obțină mai multe titluri precum Rolan Garros 2018 și Wimbledon 2019, nu poate înțelege de ce oamenii cred că s-ar retrage din lumea sportului.

Cu atât mai mult, Simona Halep și-a stabilit obiectivul care constă în a participa la cât mai multe turnee de-acum încolo, argumentând că și-a regăsit plăcerea de a juca tenis și a concura cu cele mai bune jucătoare din lume. Astfel, atunci când a fost întrebată de momentul în care își va agăța racheta în cui, sportiva a răbufnit. Aceasta i-a asigura pe fani că sfârștiul carierei sale nu este nicidecum aproape și că va juca încă mult timp de-acum încolo.

”Nu înțeleg de ce tot vorbiți despre sfârșitul carierei mele! Pentru că nu este aproape! Îmi doresc să joc cât mai mult! Din cauza accidentărilor am avut puține îndoieli că aș mai putea, dar acum sunt foarte în formă, sunt sănătoasă și vreau să joc încă doi-trei-patru ani”, a spus Simona Halep la Telekom Sport.

simona halep enervat
Dumitru Dragomir a venit cu un sfat pentru Simona Halep

Sfatul primit de la Dumitru Dragomir

În urmă cu scurtă vreme, Dumitru Dragomir a venit cu un sfat pentru Simona Halep, în cadrul emisiunii ProSport Live. Acesta i-a recomandat să se grăbească să facă doi-trei copii, având în vedere că a reușit să strângă deja o avere din tenis.

”Văd că a renunțat și la antrenor. Să știi că ea mai poate juca doi-trei-patru ani! Și mai poate câștiga bani destui, cu toate că de bani nu mai are nevoie. Să facă doi-trei copii că au bani destui și ea, și bărbatul. Îl cunosc și pe Toni. Au bani, vedeți-vă de treabă! Să își crească copiii că să vedeți ce greu e la bătrânețe când ai copii. Acum, în jur de 30 de ani, e bine”, a spus fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF).

Urmăriți Impact.ro și pe