VIDEO

Simona Halep, reacție superbă după victoria spectaculoasă din meciul cu Paula Badosa. Ce mesaj le-a transmis fanilor de la Wimbledon

Sorin Barbu 04.07.2022, 20:52
Simona Halep, reacție superbă după victoria spectaculoasă din meciul cu Paula Badosa. Ce mesaj le-a transmis fanilor de la Wimbledon

Simona Halep s-a calificat fără emoții în sferturile turneului de tenis de la Wimbledon. Jucătoarea din România a învins-o în 59 de minute pe Paula Badosa și a avut nevoie de doar două seturi în duelul cu sportiva care ocupă locul patru WTA. La finalul confruntării, sportiva din Constanța le-a mulțumit fanilor care au primit-o atât de frumos în primul meci din acest an pe arena centrală.

Simona Halep, prima reacție după victoria senzațională de la Wimbledon

Simona Halep a învins-o la Wimbledon pe Paula Badosa și a reușit al doilea succes în fața sportivei din Spania, după succesul categoric de la Madrid. Jucătoarea din România s-a simțit foarte bine pe iarba londoneză, și-a atacat permanent adversara și a forțat-o să greșească. Iar deznodământul partidei nu a fost pus nicio clipă sub semnul întrebării. Simona Halep a câștigat primul set cu 6-1, după 23 de minute, iar îl al doilea s-a impus cu 6-2. A fost o victorie în doar 59 de minute, dar jurnaliștilor de la BBC „le-a picat” mai bine să spună că partida a durat o oră și s-au gândit, când au dat titlul, la celebrul film cu Nicolae Cage în rolul principal.

Simona Halep a revenit pe arena centrală de la Wimbledon la 1087 de zile după triumful din 2019 și s-a calificat în sferturi fără să piardă nici măcar un set. Simona Halep a reușit 17 lovituri câștigătoare și a comis doar 9 erori neforțate, înn timp Paula Badosa a izbutit 7 lovituri câștigătoare și a comis 20 de erori neforțate.

„Mi-am dorit să fiu aici (n.r. – pe arena centrală) astăzi. Cred că am făcut un meci bun. Badosa joacă foarte bine, este greu să bați. Mi-a plăcut foarte mult să revin pe arena centrală, în fața acestor spectatori nemaipomeniți, care mereu mă susțin. E o plăcere!

Nu m-am gândit că n-am pierdut niciun set. Sunt mulțumită de cum joc în turneu, în fiecare zi e mai bine. De abia aștept următorul meci, sper să joc la fel de bine precum astăzi.

Mi-a lipsit enorm Wimbledon, joc pentru prima dată în ultimii trei ani. A fost minunat să joc, am fost mai emoționată ieri decât astăzi. Arena centrală este extraordinară, încerc să joc cât mai bine aici”, a spus Simona Halep, într-un interviu pentru Eurosport.

Simona Halep este singura campioană la Wimbledon rămasă în turneu la ediția din acest an și este a doua favorită la câștigarea turneului în finala căruia s-a impus în anul 2019. În runda următoare, Simona Halep va juca împotriva  Amandei Anisimova (SUA, 20 de ani, locul 25 WTA)  care a învins-o cu 6-2, 6-3, pe Harmony Tan (Franța, 24 de ani, locul 115 WTA).

Urmăriți Impact.ro și pe