Simona Halep, probleme serioase de sănătate. Țiriac a dat-o de gol

Redacția IMPACT 29.02.2020, 15:31
Simona Halep, probleme serioase de sănătate. Țiriac a dat-o de gol

Simona Halep nu scapă de problemele de sănătate. Din păcate, sportiva suferă de o condiție medicală mai serioasă decât se credea până acum. Cel care a dezvăluit totul, de curând, a fost nimeni altul decât Ion Țiriac. Mai exact, ar fi vorba și despre o accidentare suferită de îndrăgita jucătoare de tenis.

Simona Halep, probleme serioase de sănătate. Țiriac a dat-o de gol

Se pare că în ziua în care a marcat retragerea de la Doha, fiind și momentul în care a câștigat și finala de la Dubai, Simona s-ar fi accidentat. Inițial au existat anumite zvonuri că ar fi vorba despre un traumatism ușor, la nivelul piciorului, pentru care odihna ar fi reprezentat cel mai bun remediu. Totuși, în realitate, problema medicală este una cu mult mai gravă.

Simona Halep, probleme serioase de sănătate. Țiriac a dat-o de gol
Simona Halep s-ar fi accident grav la picior, având probleme mult mai serioase decât se credea

Deși sportiva nu și-ar fi dorit să se știe că a suferit mai tare de atât, Ion Țiriac a dat cărțile pe față. Mai exact, Simona Halep ar fi suferit o accidentare foarte urâtă, la nivelul piciorului stâng. Dacă nu va sta pe tușă timpul necesar recuperării pentru o astfel de problemă, Simona riscă să nu poată participa la turneul Indian Wells. Este favorita de pe locul 2, după numărul 1 mondial în topul WTA, Ashleigh Barty, potrivit Digisport.ro.

După performanța de care a dat dovadă în cadrul turneului de la Dubai, Simona Halep a fost recompensată corespunzător. A primit 470 de puncte, alături de suma de 696.860 de dolari, în urma meciului câștigat în fața sportivei Elena Rybakina. Românca mărturisea după finala în care a ieșit învingătoare că a reprezentat un meci foarte greu. A pus și atunci accentul pe problemele de sănătate.

„Simona Halep are o problemă zdravănă acum la piciorul stâng, trebuie să stea o lună. Ea cu piciorul ăla a câştigat turneul şi aţi văzut în ce hal a ajuns să lupte până la sfârşit”, a povestit Ion Ţiriac.

Urmăriți Impact.ro și pe