Simona Halep, probleme de familie. De ce nu vor părinții să-și dea acordul pentru nunta cu Toni Iuruc

Stan Filon 29.09.2020, 09:28
Simona Halep, probleme de familie. De ce nu vor părinții să-și dea acordul pentru nunta cu Toni Iuruc

Chiar dacă a împlinit vârsta de 29 de ani, este cunoscută în toată lumea, a fost numărul 1 mondial în tenis și are milioane și milioane de euro, Simona Halep are probleme cu părinții! Se pare că mama și tatăl Simonei Halep nu sunt de acord ca fiica lor să aibă o relație cu Toni Iuruc.

Părinții Simonei Halep nu sunt de acord cu relația fiicei sale cu Toni Iuruc

Simona Halep și-a anunțat chiar și nunta cu actualul ei iubit, Toni Iuruc, iar aceasta ar fi trebuit să aibă loc chiar anul acesta, dacă nu era pandemia de coronavirus. Singurii care se bucură că Simona Halep nu s-a putut căsători anul acesta se pare că sunt chiar părinții sportivei, care nu sunt de acord cu relația fiicei sale cu omul de afaceri Toni Iuruc.

Cei doi s-au cunoscut în clubul Fratelli și a fost dragoste la prima vedere. Toni Iuruc este văr cu patronii lanțului de cluburi și restaurante Fratelli.

Parintii Simonei Halep nu sunt de acord cu relatia fiicei sale cu Toni Iuruc
Parintii Simonei Halep nu sunt de acord cu relatia fiicei sale cu Toni Iuruc

Toni Iuruc este cu 12 ani mai mare decât Simona Halep și a mai fost însurat

Deși partenerul sportivei are o afacere de succes și este un important dezvoltator imobiliar, părinții Simonei Halep nu ar fi de acord cu relația acestora din cauza diferenței mari de vârstă care este între ei, potrivit ziare.com. În plus, faptul că Toni Iuruc a mai fost căsătorit în trecut, le displace profund părinților Simonei Halep. Potrivit tradiției aromâne, căsătoria cu o persoană care-și legase deja destinul de altcineva, în trecut, nu este ceva obișnuit.

Dacă în urmă cu ceva timp, Simona Halep susținea că la 30 de ani ar dori să devină mamă și să-și întemeieze o familie, pe măsură ce se apropie vârsta, planurile sale se schimbă, deoarece încă nu este încă pregătită să se retragă din tenis.

Simona Halep vrea să joace tenis, așa că își amână planurile personale

”La 30 de ani mă gândeam să am un copil. Dar, știți, sunt foarte tânără și nu pot renunța acum la tenis. Vreau să joc cât de mult pot. Dacă voi observa că sunt obosită, atunci mă voi retrage”, a spus ea.

Sportiva a declarat în nenumărate rânduri că iubește copiii, mai ales de când pe lume a venit nepoțica ei, care îi seamănă leit.

”Îmi place să-mi petrec timpul cu copiii, mai ales de când am o nepoțică. Parcă îi iubesc din ce în ce mai mult. Abia aștept ziua când voi avea copiii mei, dar, deocamdată, vreau să joc în continuare tenis, măcar câțiva ani de acum înainte”, a spus Simona Halep, în urmă cu ceva timp.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...