Simona Halep, pregătită pentru a treia doză de vaccin anti-covid. “Este foarte trist ce se întâmplă în spitale”

Andrei Cezar 14.10.2021, 11:12
Simona Halep, pregătită pentru a treia doză de vaccin anti-covid. “Este foarte trist ce se întâmplă în spitale”

Eeliminată de la Indian Wells, Simona Halep s-a întors în țară pentru câteva zile, urmând să plece din nou către Moscova, acolo unde va participa la turenul Kremlin Cup. Sportiva din România a vorbit, printre altele și despre a treia doză de vaccin anti-covid. Fostul lider WTA le-a recomandat românilor să se vaccineze pentru a fi protejați de formele grave ale bolii și a mărturisit că va face și a treia doză.

Simona Halep își face a treia doză de vaccin

Sportiva română va mai participa la două turnee în acest sezon, la Moscova și Cluj-Napoca, ambele programate la sfârșitul acestei luni. După încheierea sezonului, Halep a mărturisit că va face și a treia doză de vaccin anti-covid. Simona a rămas impresionată de ceea ce se întâmplă în spitalele din România, acolo unde bolnavii mor pe capete în urma infectării cu SARS-CoV-2. Ea le transmite românilor să se vaccineze pentru a fi protejați.

Îmi pare rău să aud ce se întâmplă în spitale. Este foarte trist. Sper ca toţi oamenii să înţeleagă din această întâmplare şi să se vaccienze, pentru că, cu siguranţă, aşa cum tot spun medicii, ne protejează”. a spus Halep.

Constănțeanca a vorbit și despre revenirea ei din SUA acolo unde a participat la Indian Wells. Halep a fost eliminată din cadrul competiției californiene de jucătoarea din Belarus, Aliaksandra Sasnovich, scor 7-5, 6-4.

A fost un drum lung. Am avut o escală de vreo şapte ore. Nu a fost uşor, dar bine că sunt acasă. Este greu după accidentare, nu pot să spun că sunt mulţumită de ceea ce a fost acolo, dar sunt sănătoasă. Nu am dureri. Ştiam că va fi greu, ştiam că o să fie un sfârşit de an destul de greu. Sunt ok. Sunt pozitivă şi abia aştept să mă întorc pe teren la antrenamente. E greu să joci Indian Wells în octombrie. S-a schimbat totul”, a mai spus Halep.

Halep a venit în România să se antreneze pentru turneul de la Moscova

Simona nu a zburat direct spre Moscova, ci a preferat să facă o ”escală” de câteva zile în România pentru a se antrena.

Acolo e greu cu antrenamentele. Sunt două săli şi nu este comod. Mai ales cu restricțiile de acum. Am preferat să vin acasă două zile şi să plec peste două zile. Am avut destul timp liber anul acesta. Mă bucur că sunt aptă să joc”, a mai spus jucătoarea.

Kremlin Cup are loc în perioada 18 – 24 octombrie. Este un turneu de categorie ”WTA 500”, care se desfășoară pe suprafață hard. Premiile toatle puse la bătaie de organizatori sunt de 565.530 $.

Simona Halep și-a anunțat prezența și la Transylvania Open, de la CLuj-Napoca. Competiția de categorie ”WTA 250” se desfășoară între 25 și 31 ooctombrie, tot pe suprafață hard. Premiile totale se ridică la 235.238 $.