Simona Halep – Polona Hercog live video WTA Praga. Victorie Simona Halep, în primul meci oficial după șase luni de pauză!

Marian Cărăvan 11.08.2020, 17:20
Simona Halep – Polona Hercog live video WTA Praga. Victorie Simona Halep, în primul meci oficial după șase luni de pauză!

Simona Halep revine pe teren pentru un meci oficial după șase luni. Românca o va întâlni astăzi pe Polona Hercog, în runda inaugurală a turneului de tenis de la Praga.

VICTORIE SIMONA HALEP! Campioana noastră s-a impus în fața slovenei Polona Hercog după un meci electrizant, decis la tiebreak. 6-1, 1-6, 7-6 și Simona Halep merge mai departe în turneul de la Praga. În turul următor o va întâlni pe cehoaica Barbora Krejcikova, care a învins-o pe românca Patricia Țig, cu 6-4, 6-3.


E 6-6! TIE-BREAK în setul decisiv! Simona Halep a irosit șase mingi de meci.


E 6-5 pentru Simona Halep. Urmează Hercog la serviciu, iar Simona Halep trebuie să forțeze break-ul, pentru a evita tensiunea unui tie-break.


Surpriză! E 5-5 în setul decisiv între Simona Halep și Polona Hercog.


Se amână deznodământul. Polona Hercog câștigă pe serviciul Simonei și românca are avantaj minim, 5-4.


După un game presărat cu unele greșeli ale slovenei, Simona Halep face break-ul. E 5-3 și campioana noastră servește pentru meci.


Simona Halep revine în avantaj și conduce acum cu 4-3.


3-3 în setul decisiv între Simona Halep și Polona Hercog. Slovena revine după ce a fost condusă cu 3-1.


Polona Hercog face și ea break și echilibrează situația în setul 3. E 3-2 pentru Simona Halep în decisiv.


Break Simona Halep! Sportiva noastră se impune pe serviciul adversarei și conduce cu 3-1 în setul decisiv.


Simona Halep conduce cu 2-1 în setul decisiv.


Și Polona Hercog își valorifică serviciul și este acum 1-1 în setul decisiv.


UPDATE. Simona Halep începe bine setul decisiv și conduce cu 1-0.


Polona Hercog s-a impus clar în setul 2, cu 6-1, după ce Simona Halep a avut 1-0. Este 1-1 la seturi, se intră în decisiv.


Se cunoaște deja adversara din turul 2 pentru câștigătoarea meciului dintre Simona Halep și Polona Hercog. Cehoaica Barbora Krejcikova a învins-o pe românca Patricia Țig, cu 6-4, 6-3, și a acces în turul următor al turneului de la Praga.


Simona Halep pierde al cincilea game consecutiv și e condusă acum cu 5-1 în setul 2.


Simona Halep nu se regăsește. E condusă cu 4-1.


Slovena se desprinde la 3-1 în setul 2. Polona Hercog a făcut din nou break.


Polona Hercog se află pentru prima oară în avantaj. E 2-1 pentru jucătoarea din Slovenia în setul 2.


UPDATE. Polona Hercog egalează situația în setul 2. Este 1-1. În acest set, ambele jucătoare s-au impus pe serviciul advers.


UPDATE. Simona Halep începe bine și setul 2. Conduce cu 1-0.


UPDATE. ORA 15:23. Simona Halep a câștigat clar primul set al meciului cu Polona Hercog. Cu 6-1 s-a impus românca.


UPDATE. ORA 15:20. Simona Halep conduce cu 5-1 în primul set al confruntării cu Polona Hercog.


Game Simona Halep! Halep se impune cu 40-15 și se desprinde clar. E 4-1 pentru româncă.


Break Simona Halep! Polona Hercog nu reușește nici de data aceasta să își facă serviciul. Principala favorită se desprinde din nou la două game-uri în față.


Break Polona Hercog! Sportiva din Slovenia câștigă game-ul trei, 40-30, și face imediat rebreak-ul. Scorul este 2-1 pentru Simona Halep.


Break Simona Halep! Sportiva noastră conduce cu 2-0, după ce a reușit să se impună pe serviciul adversarei.


UPDATE. Debut cu dreptul pentru Simona Halep. Constănțeanca se impune în primul game și conduce cu 1-0, după ce a salvat și o minge de break.

Simona Halep – Polona Hercog live stream online WTA Praga

Organizatorii au anunțat că meciul dintre Simona Halep și Polona Hercog va fi al treilea al zilei de marți, 11 august, de pe arena centrală. Cum prima partidă a fost programată de la ora 11:00, este de așteptat ca Simona să joace după ora 14:30, cel mai probabil în jurul orei 15:00. Meciul va fi în direct la Digi Sport 2.

Cele două jucătoare s-au mai întâlnit de trei ori până acum, sportiva noastră câștigând două dintre confruntări. Polona Hercog a câștigat primul meci, în 2009, la Sofia, cu 7-6(3), 1-6, 6-2. Următoarele două meciuri, disputate în 2019, au fost însă câștigate de Simona Halep. Mai întâi, Simona s-a impus la Miami, cu 5-7, 7-6(1), 6-2, pentru ca a doua victorie să vină la Eastbourne, 6-1, 4-6, 6-3.

Dacă va reuși să o învingă pe jucătoarea din Slovenia, Simona Halep o va înfrunta în turul 2 pe învingătoarea din duelul Patricia Țig – Barbora Krejcikova. Sferturile de finală i-ar putea aduce Simonei altă rivală tradițională, pe Anastasia Pavlyuchenkova, favorita 6, care o întâlnește în primul tur pe Arantxa Rus.

Urmăriți Impact.ro și pe