Simona Halep, pierdere importantă după ce a anulat nunta cu Toni Iuruc. E vorba de foarte mulți bani

Anca Manolica 20.09.2022, 10:03
Simona Halep, pierdere importantă după ce a anulat nunta cu Toni Iuruc. E vorba de foarte mulți bani

Deși ar fi trebuit să fie cele mai frumoase momente din viața ei, Simona Halep nu trece la ora actuală prin cea mai bună perioadă. Pe 13 noiembrie 2022 ar fi trebuit să aibă loc nunta cea mare cu Toni Iuruc, dar cei doi au decis în luna septembrie să o ia fiecare pe drumuri separate. Playsport.ro a aflat ce sumă importantă de bani a pierdut după ce a anulat nunta cu celebrul afacerist.

Simona Halep a pierdut o mulțime de bani după anularea nunții cu Toni Iuruc

Lunile acestea ar fi trebuit să fie pline de emoții pentru fostul lider WTA și Toni Iuruc. Pe 13 noiembrie 2022 aveau programată cununia religioasă, dar și petrecerea fastuoasă de după. Din păcate, însă, cei doi au divorțat la nici măcar un an de când au spus DA în fața ofițerului stării civile.

Dar cum mai erau aproape două luni până la cununie, desigur, cei doi aveau o mulțime de lucruri programate și rezervate pentru marele eveniment. După divorțul celor doi, a venit nota de plată pentru sportivă. Playsport.ro a aflat ce sume importante de bani a pierdut tenismena cu detalii legate de petrecerea de nuntă.

Simona Halep și Toni Iuruc, la cununia civilă
Simona Halep și Toni Iuruc, la cununia civilă

S-au irosit zeci de mii de euro

Pe 13 noiembrie 2022 Simona Halep și Toni Iuruc ar fi trebuit să trăiască unele dintre cele mai frumoase și mai importante momente din viața lor. Ei ar fi trebuit să se cunune în fața lui Dumnezeu. Din nefericire, cei doi nu mai formează un cuplu.

În urma semnării actelor de divorț, câștigătoarea a două turnee de Grand Slam va pierde o sumă exorbitantă de bani. După ce și-ar fi unit destinele în biserică, soții ar fi urmat să petreacă alături de o mulțime de invitați la Cazino Sinaia. Acolo, Simona Halep a cheltuit circa 25.000 de euro, pentru închirierea salonului oglinda, ce are o capacitate de 500 de persoane.

De asemenea, sportiva din Costanța s-a ocupat și de firma de catering, căreia i-a plătit în avans pentru mâncare și băutura, suma de 20.000 de euro. Fotograful și cameramanii au fost plătiți tot de Simona, pentru care a fost nevoită să scoată din buzunar încă 5000 de euro.

Potrivit informațiilor sursei anterior citate, superba rochie pe care ar fi trebuit să o îmbrace în ziua cea mare a costat 20.000 de euro. Nu se cunosc, însă, și alte detalii legate de aceasta. Nu în ultimul rând, fostul lider WTA a mai cheltuit 10.000 de euro cu mărturiile de la nuntă.

În ceea ce privește cununia religioasă și petrecerea, afaceristul a fost cel responsabil, la fel ca și în cazul cununiei civile din 2021.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...