Simona Halep, o nouă ieşire nervoasă. Şi-a certat staff-ul în timpul meciului de la Beijing

Claudiu Surmei 29.09.2019, 13:54
Simona Halep, o nouă ieşire nervoasă. Şi-a certat staff-ul în timpul meciului de la Beijing

Simona Halep s-a calificat în turul 2 la turneul din Beijing, după ce a trecut în primul act al competiției de Rebecca Petersen cu scorul de 6-1, 6-1. Chiar dacă a avut un meci ușor, Simona Halep a avut o ieșire nervoasă în setul secund, când s-a întors către membrii din staff-ul ei și le-a reproșat că nu o încurajează.

Simona Halep s-a certat cu staff-ul în turul 1 la Beijing

Sportiva din Constanța pare să fie în continuare nemulțumită de ceva. Altfel nu se explică de ce are ieșiri nervoase în partide în care nu este pusă în dificultate de adversară. S-a întâmplat din nou la Beijing, în primul tur. Simona a câștigat fără probleme primul set al meciului cu Rebecca Petersen, scor 6-1, dar s-a supărat pe membrii din staff în setul secund pe motiv că aceștia nu o încurajează când se află la conducere.

Era 3-1 pentru numărul 6 WTA în setul secund, în unul dintre cele mai disputate game-uri, când Simona s-a arătat deranjată că nu primește încurajări. După ce a ratat o minge, sportiva s-a întors către staff-ul din care face parte și antrenorul Daniel Dobre și a strigat: „Se zice un haide când sunt la conducere. Ridicați-vă în picioare și ziceți ceva”, le-a transmis Halep.

Campioana de la Wimbledon a câștigat în cele din urmă și setul secund cu 2-1 și s-a calificat în turul 2 la Beijing. Ultimul turneu la care a jucat Halep în acest an a fost Wuhan Open, competiție în care a abandonat în optimi din cauza unor dureri în zona lombară.


Simona Halep a mai avut o ieșire nervoasă la adresa staff-ului său, în sferturile de finală ale turneului de la Miami, în meciul cu Wang. Constănțeanca le-a reproșat atunci celor din staff același lucru.

„Când greşesc sau face ea punct, nu mai aplaudaţi toţi! Şi când am nevoie, să fie un pic mai energici băieţii ăia acolo”, le-a spus atunci Simona.

Urmăriți Impact.ro și pe