Simona Halep nu-și revine după ce a aflat vestea. ”Sunt șocată”

Elena Avramescu 02.09.2020, 09:17
Simona Halep nu-și revine după ce a aflat vestea. ”Sunt șocată”

Veste tristă pentru iubitorii tenisului. Tocmai s-a aflat că o mare jucătoare de tenis are probleme de sănătate, deoarece medicii i-au detectat un limfom Hodgkin, fiind o formă de cancer al sistemului limfatic.

Simona Halep nu-și revine după ce a aflat vestea

Este vorba despre Carla Suarez, jucătoarea de tenis spaniolă în vârstă de 31 de ani, fost număr 6 mondial. Chiar ea a făcu tristul anunț, care a șocat lumea sportului.

„Trebuie să înfrunt o realitate complicată”, a scris Carla Suarez pe Twitter.

Aceasta a mai adăugat un scurt video mesajului, în care spune că va avea nevoie de un tratament de chimioterapie timp de 6 luni:

„Sunt bine, liniștită, accept situația și voi încerca să merg înainte având încredere în sfaturile doctorilor. Întotdeauna cu spirit pozitiv în fața adversității”, a mai spus jucătoarea de tenis.

Simona Halep nu-și revine după ce a aflat vestea
Carla Suarez are probleme grave de sănătate

„Sunt atât de șocată și tristă să aflu această veste”

Jucătoarea de tenis a mai spus că nu a mai putut să facă un antrenament complet din luna iulie, deoarece corpul i-a dat semne că nu poate să reziste.

„Am căutat motive medicale care să explice de ce nu mă simțeam bine. Am făcut diverse analize, de aceea nu am putut merge să joc la New York, deși îmi doream acest lucru. Medicii mi-au spus că este un limfom mic, vindecabil, detectat într-un stadiu incipient”, a spus Carla Suarez într-un comunicat.

Simona Halep a fost șocată la auzul tristei vești, astfel că i-a lăsat un mesaj de incurajare, spunându-i să fie puternică și că este alături de ea cu sufletul:

„Carla, sunt atât de șocată și tristă să aflu această veste. Mă gândesc la tine, știu ce persoană puternică și specială ești, de aceea vei ieși cu bine din asta. Multe sărutări, Simo”.

Și antrenorul Simonei Halep, Darren Cahill, a ținut să-i lase un mesaj de încurajare, spunându-i că ”întreaga familie a tenisului e cu tine și îți trimite multă dragoste. Mult noroc, Carla”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...