Simona Halep, mesaj pentru antrenorul său. „Am voie să fac asta?”

Marian Cărăvan 25.03.2020, 12:34
Simona Halep, mesaj pentru antrenorul său. „Am voie să fac asta?”

Într-o perioadă în care toate turneele de tenis au fost suspendate, Simona Halep se pregătește în România, în așteptarea viitoarelor competiții. Între timp, campioana și-a descoperit o nouă pasiune și are un mesaj pentru antrenorul său.

Simona Halep, mesaj pentru antrenorul său. „Am voie să fac asta?”

Forțați de situația actuală să stea în casă, mulți sportivi își găsesc noi pasiuni. Este și cazul Simonei Halep, care profită de această perioadă și face și altfel de antrenamente. De curând, campioana pare să-și fi găsit o nouă pasiune, gătitul, și nu a stat prea mult pe gânduri și a împărtășit cu fanii pe rețelele sociale fotografii cu clătitele și cartofii prăjiți pe care le-a pregătit.

Câștigătoarea turneelor de Grand Slam de la Roland Garros (2018) și Wimbledon (2019) s-a apucat de gătit, în condițiile în care foarte mult timp liber în această perioadă. Simona Halep a postat în această săptămână mai multe fotografii pe contul personal de Instagram, dar și în alte rețele, în care le arată urmăritorilor rețetele pe care le-a realizat: clătite și cartofi prăjiți.

În postarea în care apar cartofii, Simona i-a etichetat pe antrenorii Darren Cahill și Artemon Apostu-Efremov și fizioterapeutul Cosmin Diaconeasa, alături de textul: „Am voie?”.

Turnee de tenis suspendate până pe 7 iunie

Creșterea numărului de cazuri de infecție cu COVID-19 a generat suspendarea marilor turnee de tenis din întreaga lume. Data până la care sunt oprite competițiile sportive de tenis este 7 iunie, un termen care a fost prelungit începând de joi, 19 martie.

Toate turneele de pe zgură, cum ar fi cele de la Madrid sau Roma, au fost suspendate. Circuitul ar urma să reînceapă pe 8 iunie, când va debuta sezonul de iarbă.

Simona Halep a început sezonul 2020 la Adelaide, unde s-a oprit în sferturi, după o înfrângere în fața Arynei Sabalenka, dar a arătat un nivel de joc excelent la Australian Open, reușit să ajungă pentru a doua oară în carieră în faza semifinalelor. După înfrângerea cu Garbine Muguruza de la Melbourne, Simona Halep a mers la Dubai, competiție pe care a câștigat-o în finala cu Elena Rybakina. Victoria din turneul de la Dubai a însemnat al 20-lea trofeu WTA pentru Simona Halep în întreaga ei carieră.

Urmăriți Impact.ro și pe