Simona Halep – Karolina Pliskova 6-0, 2-1. Sportiva din Cehia s-a retras. Simona Halep s-a impus la Roma și a câștigat titlul 22 din carieră

Marian Cărăvan 21.09.2020, 16:10
Simona Halep – Karolina Pliskova 6-0, 2-1. Sportiva din Cehia s-a retras. Simona Halep s-a impus la Roma și a câștigat titlul 22 din carieră

Simona Halep și Karolina Pliskova se înfruntă azi în finala turneului de categorie Premier 5 de la Roma. Sportiva româncă dispută a treia finală la turneul din capitala Italiei.

Karolina Pliskova s-a retras la scorul de 6-0, 2-1 pentru Simona Halep. Astfel, Simona Halep a câștigat turneul de la Roma. Este al 22-lea titlu din cariera sportivei noastre. Anul acesta, Simona Halep s-a mai impus în turneele de la Dubai și Praga.


Break Karolina Pliskova. Primul game câștigat de jucătoarea din Cehia în această finală.


Simona Halep – Karolina Pliskova 6-0, 1-0. Început bun pentru Simona Halep și în setul 2. Încă un break reușit de campioana noastră.


SET ALB SIMONA HALEP! Campioana noastră se impune lejer, cu 6-0, în primul set al finalei turneului WTA de la Roma. 20 de minute a durat primul set.


Simona Halep – Karolina Pliskova 5-0. Simona Halep servește pentru câștigarea primului set.


Start perfect de meci pentru Simona Halep, care zburdă pe zgura de la Foro Italico. E 4-0 în primul set al finalei cu Karolina Pliskova.


Încă un break reușit de Simona Halep și campioana noastră conduce cu 3-0!


Simona Halep începe în forță finala de la Roma și conduce cu 2-0 în primul set.


Simona Halep – Karolina Pliskova live stream online finala WTA Roma

Simona Halep a ajuns pentru a treia oară în finala turneului WTA de la Roma. În acest an a intrat direct în turul 2 și a cedat un singur set în drumul său până în ultimul act. Campioana noastră a trecut în turul 2 de reprezentanta gazdelor Jasmine Paolini (6-3, 6-4), în optimi a învins-o pe ucraineanca Dayana Yastremska (7-5, 6-4), adversara sa din sferturi, kazaha Yulia Putintseva s-a retras la scorul de 6-2, 2-0, iar în semifinale a avut parte de cel mai lung meci de până acum, cu spanioloaica Garbine Muguruza. Meciul s-a disputat pe durata a trei seturi, la capătul cărora Simona Halep s-a bucurat de calificarea în finală. A fost Simona Halep – Garbine Muguruza 6-3, 4-6, 6-4.

De partea cealaltă, Karolina Pliskova a ajuns în finala turneului de la Roma, după ce a trecut de Barbora Strycova (6-3, 6-3), Anna Blinkova (6-4, 6-3), Elise Mertens (6-3, 3-6, 6-0) și de Marketa Vondrousova (6-2, 6-4).

Simona Halep – Karolina Pliskova live în finala turneului WTA Roma va fi de la ora 15:30, în direct la Digi Sport 1 și în format live video text pe Impact.ro.

Finala de la Roma, șansa titlului 22 pentru Simona Halep

Simona Halep va disputa în această după-amiază a treia finală din 2020. După ce s-a impus în acest an în turneele de la Dubai și Praga, Simona Halep are șansa unui nou titlu. Ar fi titlul cu numărul 22 din cariera Simonei Halep.

Finala turneului WTA de la Roma înseamnă a 12-a confruntare directă dintre Simona Halep și Karolina Pliskova. Avantajul e de partea româncei, care conduce la întâlnirile directe cu 7-4. Cu toate că s-au întâlnit de 11 ori până, Simona Halep și Karolina Pliskova au mai luptat o singură dată cu trofeul pe masă. Se întâmpla în februarie 2015, când Simona Halep se impunea în fața Karolinei Pliskova în finala turneului de la Dubai, scor 6-4, 7-6 (4).

Pentru Karolina Pliskova, finala de la Roma e a doua din acest an, după cea de la Brisbane, câștigată, 6-4, 4-6, 7-5, în fața lui Sloane Stephens.

Meciul Simona Halep – Karolina Pliskova, din finala turneului de categorie Premier 5 de la Roma va fi astăzi, de la ora 15:30, în direct la Digi Sport 1 și în format live video text pe Impact.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe