Simona Halep își anunță revenirea în 2023. „Nu mă las eu așa ușor”. Ce le-a transmis fanilor

Badea Violeta 08.01.2023, 14:35

2022 a fost, probabil, unul dintre cei mai dificili ani din viața Simonei Halep. Fie că vorbim de viața personală sau de cea profesională, sportiva a avut numai de suferit. În prezent, fostul lider mondial este suspendat provizoriu pentru dopaj și nu poate juca tenis în startul acestui sezon. Însă, românca nu se lasă și își anunță revenirea în 2023. Iată mesajul care îi va entuziasma pe fani!

Mesajul transmis de Simona Halep. Fanii sunt în extaz

Veste bună pentru fanii Simonei Halep. Favorita lor le-a transmis, de curând, că va lupta pentru a reveni pe terenul de tenis după suspendarea pentru dopaj.

Ultima oară, sportiva a jucat un meci de tenis la US Open, cu toate astea a reușit să încheie anul 2022 pe locul zece în topul WTA. Din păcate, însă, româncă va ieși în curând din acest clasament.

Chiar și așa, Simona Halep rămâne optimistă. În preajma sărbătorilor de iarnă, jucătoarea din Constanța a publicat pe rețelele sociale un mesaj plin de speranță. Mai exact, sportiva a precizat că pentru ea 2022 a fost un an cu nori negri, însă speră că soarele va ieși pe strada ei.

Fanii au luat imediat cu asalt secțiunea de comentarii și au încurajat-o pe favorita lor. La scurt timp, fostul lider mondial le-a mulțumit susținătorilor săi, în special actorului Andi Vasluianu.

 „Am citit toate mesajele voastre și vreau să vă mulțumesc din suflet pentru gândurile frumoase!!! Sunt în drum spre soarele de deasupra norilor, @andi.vasluianu. Nu mă las eu așa ușor! Vă îmbrățișez pe toți și vă doresc un an plin de zile senine!”, a scris sportiva.

Citește și Motivul pentru care Camila Giorgi riscă 2 ani de închisoare. Rivala Simonei Halep e în centrul unui scandal medical în Italia!

Simona Halep, mesaj entuziasmant pentru fani
Simona Halep, mesaj entuziasmant pentru fani

Cine sunt cele mai bune zece jucătoare de tenis din lume în 2022

De curând, Asociația de Tenis Feminin (WTA) a publicat topul cu cele mai bune zece jucătoare de tenis din lume. Prima poziție este ocupată de Iga Swiatek, o tenismenă poloneză care a înregistrat performanțe notabile în 2022.

  1. Iga Swiatek 11.085 puncte
  2. Ons Jabeur 5.055
  3. Jessica Pegula 4.691
  4. Caroline Garcia 4.375
  5. Aryna Sabalenka 3.925
  6. Maria Sakkari 3.871
  7. Coco Gauff 3.646
  8. Daria Kasatkina 3.435
  9. Veronika Kudermetova 2.795
  10. Simona Halep 2.661

Citește și Turneul la care Simona Halep ar urma să revină pe teren. Dezvăluirea unui nume important din tenis!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...