Simona Halep împlinește 28 de ani. Imagini de colecție cu sportiva înainte să devină cunoscută

Claudiu Surmei 27.09.2019, 11:09
Simona Halep împlinește 28 de ani. Imagini de colecție cu sportiva înainte să devină cunoscută

Simona Halep împlinește, vineri, 28 de ani. Antrenorul australian Darren Cahill a felicitat-o cu aceată ocazie și i-a transmis să aibă un an plin de realizări. Cei doi vor reîncepe colaborarea din viitorul sezon.

Simona Halep împlinește 28 de ani

„Privirea pe care o ai când știi că vin cadourile! La mulți ani, Simona! Să ai o zi minunată și să te asiguri că băieții (Toni Iuruc, Theo Cercel și Daniel Dobre) vor avea grijă de tine astăzi. Felicitări pentru un 28 minunat. Hai să-l facem pe 29 mai bun”, i-a transmis antrenorul australian Simonei Halep cu ocazia împlinirii vârstei de 28 de ani.


Unul dintre sponsorii Simonei, firma de ceasuri Hublot, a felicitat-o printr-un mesaj postat pe Twitter: „La mulți ani prietenei brandului nostru, jucătoarea de tenis Simona Halep.”


Simona Halep are o carieră impresionantă și promite că nu se va opri aici. Până la vârsta de 28 de ani a cucerit 19 trofee WTA la simplu și unul la dublu. Printre cele mai importante realizări se numără trofeul Roland Garros 2018 și Wimbledon 2019. Fostul lider mondial a câștigat din tenis peste 33 de milioane de dolari, dintre care peste 5 milioane doar în acest an.

Drumul spre succes nu a fost ușor pentru Simona, care a fost nevoită să își facă o operație de micșorare a sânilor pentru a putea juca la nivel înalt. A fost criticată în momentele în care nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor, dar nu a dat înapoi, a muncit și mai mult și le-a demonstrat tuturor că încă mai are multe de arătat în acest sport.

Ultimul turneu la care a participat Simona Halep a fost Wuhan Open 2019. Din păcate, sportiva din Constanța a fost nevoită să abandoneze în optimi din cauza unor dureri în zona lombară. S-a înscris la turneul de la Beijing și vrea să acumuleze cât mai multe puncte pentru a juca la Turneul Campioanelor, alături de cele mai bune jucătoare de tenis din lume.

Urmăriți Impact.ro și pe