Simona Halep – Elena Rybakina live video în finala la WTA Dubai. Victorie pentru românca noastră! Ce meci!

Alexandru Râmnic 22.02.2020, 19:48
Simona Halep – Elena Rybakina live video în finala la WTA Dubai. Victorie pentru românca noastră! Ce meci!

Simona Halep – Elena Rybakina live video în finala de la WTA Dubai se joacă de la ora 17.00. Pentru campioana noastră este șansa de a ridica deasupra capului pentru a doua oară în carieră trofeul la prestigiosul turneu Premier din Emiratele Arabe Unite, după victoria din 2015.

UPDATE. Simona Halep a reușit să se impună în setul decisiv după un meci incredibil. Halep a câștigat la tie-break 7-6 (7-5) și se impune pentru a doua oară în carieră la Dubai.

UPDATE. Scorul în setul decisiv este 5-5. Se merge cap la cap. Simona joacă excelent, dar și sportiva din Kazahstan reușește lovituri de excepție.

UPDATE. Simona Halep se impune în setul al doilea al finalei cu Rybakina! 6-3 a fost scorul pentru româncă, aceasta reușind să-și revină după sarabanda de erori din primul set. Decisivă a fost concentrarea Simonei, care a avut nervii mai tari în game-ul care a fost, practic, decisiv, când Rybakina revenise de la 4-1 și amenința să facă 4-4.

UPDATE. Elena Rybakina și-a adjudecat primul set în finala contra Simonei Halep. 6-3 a fost scorul în prima rundă a întâlnirii. Halep a avut destul de multe greșeli, iar returul, principala armă a româncei, nu a funcționat la cotele la care eram obișnuiți. Serviciul sportivei din Kazahstan a funcționat excelent.

Simona Halep – Elena Rybakina live stream finala la WTA Dubai

Simona Halep – Elena Rybakina live video în finala de la WTA Dubai poate fi urmărit și pe impact.ro. Românca e principala favorită a ultimului act al competiției, după ce a trecut în semifinale ca o adevărată furtună de Jennifer Brady din Statele Unite ale Americii, scor 6-2, 6-0.

De cealaltă parte, adversara ei este și ea în mare formă, sportiva care reprezintă Kazahstanul ajungând în finală după un meci în fața croatei Petra Martic, câștigat în două seturi, ambele la tie-break. Rybakina are doar 20 de ani și a ajuns deja pe poziția a 19-a în clasamentul WTA. Simona Halep ocupă, în această ierarhie, locul 2, în spatele australiencei Ashleigh Barty.

Simona Halep o înfruntă pe Elena Rybakina în finala de la WTA Dubai
Simona Halep o înfruntă pe Elena Rybakina în finala de la WTA Dubai

Câștigătoarea pleacă acasă cu o sumă imensă

Halep este văzută de casele de pariuri drept mare favorită în fața Rybakinei. Românca are o cotă de 1,40 la majoritatea bookmaker-ilor, în timp ce o victorie a jucătoarei din spațiul ex-sovietic este cotată la 3,10. Cele două s-au întâlnit doar o singură dată până acum, în anul precedent, la Wuhan. Atunci, Halep a fost nevoită să se retragă din cauza unei accidentări la spate chiar în primul set, când scorul era 5-4 în favoarea adversarei.

Meciul are o miză importantă nu doar în ceea ce privește punctele obținute în cazul victoriei, ci și una financiară. Cele două sportive și-au asigurat momentan un cec în valoare de 372.200 de dolari. Numai că premiul cel mare, pentru câștigarea competiției, va dubla venitul celei care va învinge: 696.860 de dolari vor oferi organizatorii sportivei care se va impune în ultimul act al competiției.

Urmăriți Impact.ro și pe
Alexandru Râmnic
Sunt absolvent al Universității Hyperion, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, 2005. În prezent, sunt coordonator content la Impact.ro. În trecut, am fost redactor, social...