Simona Halep e o norocoasă. Ce surpriză îi pregăteşte Toni Iuruc jucătoarei de tenis

Ioana Bucur 15.06.2021, 19:27
Simona Halep e o norocoasă. Ce surpriză îi pregăteşte Toni Iuruc jucătoarei de tenis

Cu o carieră de succes și un logodnic dispus să facă orice pentru a o vedea fericită, putem spune că Simona Halep este o femeie norocoasă. Ce surpriză îi pregăteşte Toni Iuruc jucătoarei de tenis.

Ce surpriză pregătește Toni Iuruc pentru Simona Halep

După ce a fost cerută de soție cu un inel fabulos, ce ar fi costat în jur de 24 de mii de euro, se pare că logodnicul sportivei mai are o surpriză pregătită pentru viitoarea sa soție. Toni Iuruc a fost surprins recent în fața unui magazin al unui brand celebru de ceasuri de lux.

Potrivit jurnaliștilor de la Cancan, afaceristul a petrecut câteva minute în fața magazinului din centrul Capitalei, discutând cu unul dintre angajați. Cu toate că a plecat cu mâna goală, nu este exclus ca viitorul soț al Simonei Halep să fi comandat deja accesoriul ce probabil costă câteva mii de euro, scopul vizitei fiind doar să întrebe dacă produsul a ajuns.

Un ceas de lux ar putea fi un cadou ideal de logodnă pentru sportiva care recunoștea, într-un interviu din 2019, că este pasionată de aceste accesorii, având o colecție impresionantă: „Cred că am toate modelele de telefoane acasă, așa că da, pot să zic că telefoanele și ceasurile sunt lucrurile pe care le colecționez”, spunea, la momentul respectiv, fostul lider WTA.

Ce surpriză îi pregăteşte Toni Iuruc Simonei Halep
Toni Iuruc. Sursa foto: Cancan

Potrivit sursei, cele mai valoroase cinci ceasuri din colecția Simonei Halep sunt:

  • Hublot Big Bang One Click Sang Bleu – ajunge până la 50.000 de euro
  • Hublot Big Bang One Click Saphire – 80.000 euro
  • Hublot Spirit of Big Bang Moonphase – 30.000 euro
  • Hublot Classic Fusion Tourbillon Ceramic Skeleton – 58.000 euro
  • Hublot Classic Fusion Blue Titanium Bracelet -15.000 euro

„Am plecat la un drum frumos”

Simona Halep a dat câteva detalii despre ce a simțit atunci când Toni Iuruc a cerut-o în căsătorie. Se pare că bărbatul a reușit să o surprindă, punând marea întrebare când sportiva se aștepta mai puțin. Mai mult, ea a mărturisit că momentul a fost unul deosebit și că este fericită că „a plecat la un drum frumos” alături de viitorul ei soț.

„E foarte frumos (inelul de logodnă, n.r.) și-l port cu mândrie și cu plăcere. A fost un moment deosebit! În trecut ziceam că o să fie un moment mai banal, așa, dar nu a fost deloc așa. Impactul a fost mare, am fost emoționată și mă bucur foarte mult să-l am pe Toni alături de mine. Am plecat la un drum frumos. Da, așa este, ne-am logodit! Mă bucur că am făcut pasul deja, este un moment foarte, foarte frumos din viața mea”, a spus Simona Halep.

Urmăriți Impact.ro și pe