Simona Halep e complet transformată. Ipostaza neașteptată în care a fost surprinsă sportiva, radiază după divorțul de Toni Iuruc

Andra Daoud 26.09.2022, 21:05

Simona Halep profită de perioada de recuperare de după operația la nas, pentru a se relaxa și a petrece timpul așa cum nu o face în perioadele în care are antrenamente. Sportiva, care a trecut recent printr-un divorț, este foarte activă pe rețelele sociale și își surprinde fanii cu ipostaze care mai de care mai originale.

Simona Halep, complet transformată pe internet

Simona Halep a luat o pauză de la competițiile sportive, pentru a rezolva o problemă de sănătate cu care se confrunta de multă vreme. Sportiva s-a operat recent la nas și și-a anunțat fanii de pe rețelele sociale că va petrece următoarele luni departe de terenul de tenis, pentru a se reface. Halep nu s-a ferit să apară pe internet chiar de pe patul de spital, cu nasul bandajat. După câteva zile de la operație însă, jucătoarea de tenis a scăpat de bandaj și le-a arătat celor care o urmăresc pe rețelele sociale rezultatul intervenției.

Intervenția chirurgicală nu a avut doar rol funcțional, ci și estetic, după cum au remarcat cei care au văzut fotografiile. De altfel, urmăritorii Simonei Halep nu au putut să nu observe că sportivei îi priește perioada de relaxare, dar și statutul de femeie singură. După divorțul de Toni Iuruc, Simona Halep a ieșit destul de des în oraș și s-a bucurat de relaxare fie singură, fie în compania unor prieteni.

Simona Halep e complet transformată. Ipostaza neașteptată în care a fost surprinsă sportiva, radiază după divorțul de Toni Iuruc
Simona Halep a profitat de vremea frumoasă și a ieșit în parc

Simona Halep va sta trei luni departe de teren

În ziua în care s-a operat, Simona Halep a transmis un mesaj chiar de pe patul de spital. Sportiva a dezvăluit că a amânat mult timp intervenția chirurgicală, dar că în ultima vreme problemele respiratorii i s-au agravat și a fost nevoită să ia atitudine. Halep s-a lăsat pe mâinile unuia dintre cei mai renumiți medici în domeniu, iar o operație la el costă, potrivit prețurilor afișate pe site-ul clinicii, în jur de 6.000 de euro.

„Când am pierdut la US Open, mi-am dat seama că sunt complet epuizată mental. Având probleme de respirație de mulți ani deja, care s-au înrăutățit, am decis să mă supun sfaturilor medicilor și să fac operația necesară.

Nu aș fi putut să o fac mai devreme, pentru că nu am găsit trei luni libere pentru recuperarea de după, întrucât tenisul mi-a fost prioritatea numărul unu.

Dar am simțit că e timpul potrivit să o fac și, de asemenea, să fac ceva pentru mine, personal. De aceea am făcut și operația estetică, pe care voiam să o fac de mult, pentru că nu îmi plăcea nasul meu deloc”, a transmis Simona pe rețelele sociale.

 

Urmăriți Impact.ro și pe