Simona Halep, dezvăluiri neaşteptate din viaţa sa. Cum au reacţionat admiratorii când au aflat

Ioana Bucur 03.03.2021, 12:52
Simona Halep, dezvăluiri neaşteptate din viaţa sa. Cum au reacţionat admiratorii când au aflat

Simona Halep, dezvăluiri neaşteptate din viaţa sa. Anunțul sportivei a stârnit un val uriaș de reacții din partea admiratorlor săi. Ce i-au transmis oamenii campioanei.

Simona Halep, dezvăluiri neaşteptate din viaţa sa

Ca să ajungi la perfomanțele Simonei Halep, e nevoie de ani buni de antrenamente și, în primul rând, de disciplină. Asta înseamnă, de cele mai multe ori, o viață programată la minut, în care nu este loc de plăcerile banale ce ne aduc zâmbetul pe față, și în care fiecare pas, fiecare decizie se concretizează în victorii și înfrângeri. Simona Halep, dezvăluiri neașteptate din viața sa. Ce a decis să facă, la vârsta de 29 de ani.

Cu doar câteva luni înainte de a trece un prag important, împlinirea vârstei de 30 de ani, sportiva trece printr-un proces permanent de dezvoltare, nu doar pe plan profesional cât și pe plan personal. Simona Halep a dezvăluit că „antrenamentul” ei este continuu și nu este legat exclusiv de terenul de tenis sau sala de sport, spunând că învață să se iubească în fiecare zi și să își ofere libertatea de care are nevoie.

„Chiar și când nu sunt pe teren mă antrenez. Dar antrenamentul meu cu mine e mult mai blând, învăț să mă iubesc în fiecare zi și să îmi ofer libertatea de care am nevoie”, a scris sportiva, pe Instagram.

Anunțul sportivei a stârnit un val uriaș de reacții din partea admiratorlor săi, care au luat cu asalt secțiunea de comentarii a platformei sociale: „Sănătate și succes Simo, să ai un an plin de titluri și vise împlinite!!”, „A fost atât de minunat să te privesc crescând în ceea ce ești azi”, „Dragă Simona, să știi că fac și eu tenis. Cândva as vrea să devin ca tine. Te admir foarte, foarte, foarte mult!”, „Felicitări”, fiind doar câteva dintre mesajele primite.

Simona Halep, dezvăluiri neaşteptate din viaţa sa
Simona Halep

Sportiva îi îndeamnă pe români să se vaccineze împotriva Covid-19

După ce a fost infecatată, în toamna anului trecut, cu SARS-CoV-2, Simona Halep și-a făcut vaccinul anti-Covid-19 la începutul acestui an. După imunizare, sportiva a declarat că îl consideră „spre binele tuturor” și că urmează să facă și rapelul. Sportiva a mai adăugat că se simte mult mai liniștită și că se simte mult mai în siguranță.

„Consider că e spre binele tuturor acest vaccin şi, de aceea, am şi hotărât să-l fac. E bine pentru noi, pentru sănătate. Sper că tot mai mulţi oameni să se vaccineze. Am primit şi flori, mă bucur că am venit aici, s-au ocupat foarte bine. Trebuie să fac şi rapelul. Mă linişteşte acest lucru, sunt mai în siguranţă cu acest vaccin. O să încerc să mă protejez cât pot de mult.

Sper să n-am niciodată reacţii adverse. Dacă e singura modalitate să scăpam de această pandemie (n.r. – vaccinarea), e un lucru potrivit să ne facem vaccinul, dar fiecare decide pentru el. Sfatul meu e să facem vaccinul. În plan e să joc în Dubai acum. Sunt în recuperare şi sper să fiu prezentă acolo”, a declarat Simona Halep la scurt timp după ce s-a imunizat în fața infecției de coronavirus.

Urmăriți Impact.ro și pe
Tags:
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...