Simona Halep, dezvăluiri despre viața de după retragerea din tenis. „E posibil să fac parteneriat cu cineva”

Andreea Bisinicu 28.11.2020, 15:38
Simona Halep, dezvăluiri despre viața de după retragerea din tenis. „E posibil să fac parteneriat cu cineva”

Simona Halep, dezvăluiri despre viața de după retragerea din tenis. Ce planuri de viitor are celebra tenismenă. Cu cine va fi partenră după ce va atârna în cui racheta de tenis: „E posibil să fac parteneriat cu cineva.”

Simona Halep, dezvăluiri despre viața de după retragerea din tenis

Simona Halep, dezvăluiri despre viața de după retragerea din tenis. Numărul doi mondial se retrage din tenis? Nu, nu încă, dar sportiva a vorbit despre viața de după retragerea din tenis și ce va face după ce va „pensiona” racheta de tenis. Invitată în cadrul emisiunii Apropo TV, numărul doi mondial a vorbit despre Gică Hagi și admirația pe care i-o poartă celui care este considerat regele fotbalului românesc. Deși performanțele ei în lumea tenisului au fost asemănate, de foarte mulți oameni, cu cele ale lui Hagi în fotbal, Simona Halep, modestă din fire așa cum o știm, consideră că nimeni nu se poate ridica la nivelul patronului clubului Viitor, cel pe care îl admiră nespus și îl vede ca pe un exemplu demn de urmat, încă de când era un copil. De asemenea, fostul lider WTA a mărturisit că, atunci când se retrage din tenis, nu se gândește să devină antrenor. Tenismena nu refuză, totuși, ideea de a avea o academie de tenis, în parteneriat cu cineva.

„Nu ştiu dacă voi mai avea energie să continui în tenis după ce mă voi lăsa. O academie e posibil să am, în parteneriat cu cineva. E o idee pe care nu o resping. Dar ceea ce a făcut Gică Hagi în fotbal eu nu o să pot să fac. Pentru mine este un exemplu. Nimeni nu a putut să facă ce a făcut el, să-şi investească nu financiar, să-şi investească fiinţa lui, felul lui de a fi în fotbal, în echipă, în clubul lui. Jos pălăria! Asta nu ştiu dacă o să pot să fac. E deschisă, pe masa mea, dar nu ştiu dacă o să pot să fac”, a declarat Simona Halep în emisiunea „ApropoTV”.

Acum vs atunci. Gica Hagi a crezut intotdeauna in talentul Simonei Halep
Acum vs atunci. Gica Hagi a crezut intotdeauna in talentul Simonei Halep

Gică Hagi are numai cuvinte de laudă la adresa Simonei Halep

Legenda fotbalului românesc, Gică Hagi, are numai cuvinte de laudă la adresa Simonei Halep. „Regele” susține că fostul lider mondial al tenisului feminin este foarte talentată și are o ambiție de fier, care a adus numai cinste României, punând țara noastră pe podiumul tenisului mondial prin rezultatele excepționale obținute în ultimii ani. Gheorghe Hagi vorbește la superlativ de Simona Halep, de fiecare dată când face declarații în public. Cel pe care turcii de la Galatasaray l-au numit „Comandante” a avut încredere în talentul Simonei Halep încă de când tenismena avea numai câțiva ani. El spune că Halep are un stil extraordinar de a juca și a reușit performanțe uluitoare în domeniul sportului alb.

„Ştiam că Simona este foarte ambiţioasă. Vedeam marja de progres, ea în fiecare zi a devenit mai bună. E o sportivă care s-a dedicat şi toţi tinerii trebuie să ia de la ea ambiţia care a făcut-o să ajungă numărul 1. Aşa cum am mai spus, şi i-am spus şi ei, ea până în semifinale joacă meciuri amicale. Pentru ea meciurile oficiale încep din semifinale. Să rămâi atât timp numărul 1… chiar dacă nu era prototipul acela de atlet mare şi înalt, ea a ştiut să îşi exploateze atuurile pe care le are. Iar acum a ajuns la maturitate.”, a spus Gica Hagi în septembrie 2020, potritiv gsp.ro

Urmăriți Impact.ro și pe