Simona Halep, despre retragerea din tenis. Când va avea loc: “Domnul Ţiriac vorbeşte des cu mine despre asta”

Cristian Cojocaru 01.08.2021, 15:48
Simona Halep, despre retragerea din tenis. Când va avea loc: “Domnul Ţiriac vorbeşte des cu mine despre asta”

Jucătoarea de tenis, Simona Halep a acordat o declarație care ne poate trimite cu gândul la retragerea sa din tenis. Faptul că în curând Simona se va căsători, Ion Țiriac vorbește deseori despre faptul că s-ar putea retrage pentru a-și întemeia o familie.

Când ar putea avea loc retragerea jucătoarei Simona Halep

Dacă pe plan personal, toate lucrurile îi merg ca unse, nu același lucru putem spune și despre cel profesional, având în vedere că Simona Halep nu a putut participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo din cauza accidentărilor. Chiar și așa, Simona Halep ia în calcul viitoare participare la Olimpiadă.

Simona a declarat că a urmărit competiția olimpică însă la turneul de tenis nu s-a putut uita. Lipsa răbdării dar și puterea psihică nu au lăsat-o să o facă.

”M-am uitat la Olimpiadă, dar nu m-am uitat la tenis, ca să ne înţelegem. M-a durut prea tare retragerea! Mi-am dorit tare mult, în ultimii 2-3 ani m-am gândit mult la Olimpiadă şi îmi doream să ajung şi eu să am o medalie. Din păcate m-am retras de la Roland Garros şi Wimbledon, a fost o tristeţe mare, dar a fost şi mai mare după ce m-am retras de la Jocurile Olimpice, a declarat Simona Halep, pentru as.ro.

Simona Halep și-ar dori însă să joace peste trei ani, la Paris, fiind printre ultimele sale sezoane în activitate.

”Probabil n-o să mai am şansa să joc, dar vreau să cred că mai am totuşi o mică şansă la Paris, în 2024. Dar vreau să iau pas cu pas şi an cu an. Am de gând să joc trei ani, dar nu ştiu cum va fi. Parisul este oraşul meu preferat şi cu siguranţă o să fie plăcut dacă ajung acolo”, a completat Simona, pentru sursa citată.

simona halep retragerea
Ion Tiriac este de parere ca in curand, Simona isi va incheia cariera in tenis

Ion Țiriac consideră că jucătoarea de tenis va renunța în curând la carieră

Ion Țiriac este aproape convins că în curând, Simona Halep va renunța la carieră pentru  a face copii, având în vedere că în curând, jucătoarea urmează să își unească destinul cu logodnicul său, Toni Iuruc. Sportiva a afirmat însă că tenisul rămâne pe primul loc.

“Domnul Ţiriac vorbeşte des cu mine despre acest subiect. I-am spus, deşi nu prea crede, că eu încă vreau şi îmi doresc să joc tenis la nivel înalt! Este prioritatea mea numărul 1 (n.r. tenisul). Bineînţeles că şi familia, pentru că am făcut pasul şi m-am logodit”, a afirmat Simona Halep, pentru as.ro.

Campioana este convinsă că va avea o să aibă o ”familie frumoasă, sunt convinsă. Nu m-am măritat încă… s-au supărat foarte mulţi că nu i-am invitat la logodnă, dar nu m-am măritat. O voi face, probabil, în viitorul apropiat. Nu a fost oficial o cununie civilă, nimic de acest gen. A fost doar o întâlnire între familii şi a fost un moment deosebit pentru noi. Mă gândesc la măritiş, dar nu e o grabă”, a mai spus Simona Halep.