Simona Halep, criticată aspru. Ce i-a făcut pe admiratori să reacţioneze aşa: „A luat bani frumoşi”

Stan Filon 26.02.2021, 20:21
Simona Halep, criticată aspru. Ce i-a făcut pe admiratori să reacţioneze aşa: „A luat bani frumoşi”

Simona Halep a intrat puternic în vizorul românilor care se împotrivesc cu toată ființa lor vaccinării. Aceștia nu cred nimic legat de coronavirus și spun de câte ori au ocazia că virusul nu există și că este o conspirație mondială a miliardarilor planetei. Aceștia s-au grăbit s-o critice pe Simona Halep pentru că s-a vaccinat.

Simona Halep, criticată de internauți după ce s-a vaccinat împotriva coronavirusului

Aceștia sunt liberi să-și făcă cunoscute opiniile lor, indiferent cât de imbecile sunt, pe Internet, acolo unde își găsesc adepți imediat. Ei bine, ultima campanie a acestora au vizat-o pe jucătoarea de tenis Simona Halep, care s-a vaccinat recent împotriva coronavirus.

Campioana a fost lată peste picior și i s-a strigat chiar că a fost plătită pentru a face populară vaccinarea. Unii au spus chiar că tenismena nici nu s-ar fi vaccinat, ci i-a fost administrată doar…vitamina C. Pe cât de penibile au fost comentariile unor internauți, acestea au primit like-uri și aprecieri din partea altor astfel de oameni.

Simona Halep, criticata de internauti dupa ce s-a vaccinat impotriva coronavirusului
Simona Halep, criticata de internauti dupa ce s-a vaccinat impotriva coronavirusului

Reacții fantasmagorice ale unora dintre internauți

”1.  Maiou negru… Voi chiar mai credeți în coincidențe?!? Ne conduc din umbră și noi stăm ca OILE.

2.Cine garanteaza că s-a vaccinat cu un ser pe bune?
3. SERINGA CU AC RETRACTABIL! DE AIA A ÎMBRACAT CULOAREA NEAGRĂ! CEI CU NEGRU AU TRATAȚII DIFERITE CU ACE RETRACTABILE, CEILALȚI MORGA SI 666 DE LA VACCINURILE ,, MINUNE ” !!!
4. A luat bani frumoși să ducă lumea in eroare.
5. Bravo Simona, cât ai primit, să-ți faci vaccinul asta cu vitamina C, sa te ajute sa nu ruginești. Ai grija ca oamenii nu-s proști. Aici se vad oamenii corupți ca tine, oamenii care se vând pentru o mana de bani…Scursuri….
6. Rușine. Ai trădat poporul care te iubește și ii duci și in eroare. TE-AI VACCINAT PURTIND UN TRICOU NEGRU. ( asta pentru cine cunoaște și înțelege)
7. Paiiii tot in negru? Ce aveti, frate, tineti doliul romanilor ca stiti ca vaccinu este moarte, iar voi jmecheri va mai injectati o vitamina. Ei lasa ca nici romanii nu sunt prosti si s-au prins de vrajeala voastra de doi lei.
8. Da de ce ești în tricou negru? Ceva semn prea suspect.
9. Mincinoasă oribilă, faci jocurile lui Arahat.
10. Ești o trădătoare!”, sunt doar câteva dintre comentariile postate pe rețelele de socializare.

Cu toate acestea, Simona Halep chiar s-a vaccinat împotriva coronavirusului, mai ales că sportiva știe ce pericol aduce acest virus. Simona Halep s-a infectat anul trecut cu coronavirus și a fost nevoită să se izoleze la domiciu și chiar a avut și simptome destul de neplăcute.

Mulți români s-au întrebat de ce sportiva a fost vaccinată cu produsul celor de la Pfizer, iar explicația a venit chiar de la coorodonatorul campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghiță.

”Nu am știut până la momentul vaccinării cu ce tip de vaccin se va vaccina. Ca principii, fiind vorba de contextul particular legat de participarea doamnei Simona Halep în perioada următoare la turnee în afara țării și de necesitatea finalizării într-un timp cât mai scurt a schemei de vaccinare, a fost varianta care asigura aceste deziderate.

Suplimentar, din ceea ce am aflat, vaccinurile produse de companiile Pfizer&BioNTech și Moderna sunt aprobate de Agenția Mondială anti-Doping. Mai mult decât atât, după cum știți, în România, stocul pentru vaccin de la Moderna este zero. Azi am primit o noua tranșă care va fi rezervată pentru asigurarea rapelului persoanelor deja programate”, a spus Valeriu Gheorghiță.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...