Simona Halep, confruntare cu o elevă de liceu. Cine e adversara din optimile Roland Garros

Alexandru Ioanid 03.06.2019, 14:20
Simona Halep, confruntare cu o elevă de liceu. Cine e adversara din optimile Roland Garros

Simona Halep joacă, luni, în optimile de finală de la Roland Garros împotriva unei jucătoare din Polonia, care este încă la liceu. Iga Swiatek ocupă locul 104 WTA, dar specialiștii susțin că poate produce surpriza.

Meciul dintre Simona Halep și Iga Swiatek, din optimile Roland Garros, e programat luni, la ora 18:30. Sportiva din Polonia pe care Halep o va înfrunta are doar 18 ani și este încă la liceu.

Sportiva poloneză susține că se simte încrezătoare. Tocmai ce a trecut, în turul al treilea, de Monica Piug, în trei seturi, cu scorul de 0-6, 6-3, 6-3.

„Nu am nimic de pierdut. Să joc împotriva Simonei Halep e unul dintre visurile mele”.

Iga Swiatek
Sursa foto: WTA Tennis

Simona Halep, cotată cu șanse mari înainte de confruntarea cu Iga Swiatek

Simona Halep e văzută drept câștigătoarea meciului din optimi, dar are șanse să și câștige turneul Roland Garros. Totuși, sportiva din Polonia a avut un traseu spectaculos și pare într-o formă extrem de bună.

Adversara Simonei Halep și-a asigurat o urcare de 41 de locuri în următorul clasament WTA. E a doua cea mai vertiginoasă urcare după ce a sportivei Aliona Bolsova, care s-a calificat, de asemenea, în optimi.

Pentru Simona Halep, meciul pare unul ușor la prima vedere, dar oricând se pot produce surprize.

Dacă va câștiga în fața sportivei Iga Swiatek, Simona va juca apoi în sferturi cu învingătoarea dintre Aliona Bolsova și Amanda Anisimova.

Urmăriți Impact.ro și pe