Simona Halep, anunțul zilei. „Sunt îndrăgostită”. S-a întâmplat după divorțul de Toni Iuruc

Anca Manolica 28.09.2022, 22:09

Simona Halep a trecut printr-o serie de schimbări radicale în viața sa personală în ultima vreme. Divorțul de Toni Iuruc, la nici un an de la cununia civilă a fost poate una dintre cele mai importante. Cu toate acestea, viața merge mai departe pentru fostul lider mondial, iar aceasta pare să ia ca atare totul și să își vadă de drumul ei. Iată ce anunț important a făcut zilele acestea.

Simona Halep: „Sunt îndrăgostită”

Simona Halep ​a avut parte de un an plin de evenimente. A fost aproape de retragerea din tenis, a regăsit gustul câștigului alături de noul antrenor Patrick Mouratoglou, a divorțat la nici un an de la căsătoria civilă cu Toni Iuruc, după care a trecut printr-o intervenție chirurgicală la nas care a obligat-o să încheie sezonul mai devreme. Dar tenismena a găsit puterea de a trece peste toate provocările cu care s-a confruntat.

Marți, 27 septembrie, fostul lider mondial a împlinit 31 de ani. Cu ocazia zilei sale de naștere, aceasta a primit o mulțime de atenții din partea celor cunoscuți, însă unul le depășește pe toate. Cel mai valoros cadou, la propriu, a fost o mașină de lux primită în dar de la compania pentru care Simona Halep este brand ambasador. 

Simona Halep, la volanul unui bolid roșu ca focul

Sportiva din Constanța a publicat, pe contul său de Instagram, o serie de fotografii cu cadourile primite. Dar bolidul de lux a atras, de departe, atenția tuturor. Tenismena a primit din partea companiei BMW o mașină de lux din seria BMW M, roșie. Aceasta nu a rezistat tentației și s-a urcat imediat la volan pentru a-și testa noua mașină.

Aceasta s-a lăsat filmată în timp ce era la volanul autoturismului care valorează zeci de mii de euro, afișând un zâmbet foarte larg, semn că acesta este pe gustul ei. Pe lângă starea de entuziasm care era evidentă pe chipul Simonei Halep, în fotografia postată de sportivă apare și mesajul „Sunt îndrăgostită”, lăsând de înțeles că a fost de-a dreptul surprinsă și încântată de darul special pe care l-a primit de ziua ei.

Simona Halep, la volanul unui bolid roșu ca focul / foto: captură InstaStory
Simona Halep, la volanul unui bolid roșu ca focul / foto: captură InstaStory

Este bine cunoscut faptul că valoroasa sportivă deține, pe lângă această mașină, și alte autoturisme de lux, care valorează sute de mii de euro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...