Simona Halep a rupt tăcerea! Ce s-a aflat acum despre căsnicia ei cu Toni Iuruc. Detaliul inedit

Stan Filon 29.04.2022, 09:02
Simona Halep a rupt tăcerea! Ce s-a aflat acum despre căsnicia ei cu Toni Iuruc. Detaliul inedit

Simona Halep a dat detalii din viața ei personală, dar a vorbit și despre cum și-a petrecut ultimele săptămâni alături de noul său antrenor, Patrick Mouratoglou. Fostul nr 1 mondial a acceptat să se antreneze la academia din Franța a antrenorului său, departe de casă și de soțul ei, Toni Iuruc. Sportiva a acordat un interviu fostei tenismene Alize Lim în care a vorbit deschis despre toate aceste lucruri.

Simona Halep a vorbit despre relația cu Toni Iuruc, dar și despre parteneriatul cu Patrick Mouratoglou

Simona Halep se antrenează la academia de tenis a lui Patrick Mouratoglou. Sportiva a spus că se simte bine și are o relație bună cu noul ei antrenor, în fața căruia a început să se deschidă mai mult decât ar fi făcut-o până acum. Spune că antrenorul său vede tenisul la fel ca ea și de aceea acceptă mai ușor sfaturile lui.

„Patrick Mouratoglou îmi poate aduce încredere, îl simt foarte puternic ca persoană. Vedem tenisul la fel și îl pot asculta ușor, pentru că, de regulă, nu sunt foarte deschisă cu ceilalți. Înainte, am avut probleme în a mă deschide în fața oamenilor. E personalitatea mea și încerc să îmi îmbunătățesc acest aspect” a spus Simona Halep despre noul ei antrenor.

Simona Halep a vorbit despre relația cu Toni Iuruc, dar si despre parteneriatul cu Patrick Mouratoglou
Simona Halep a vorbit despre relația cu Toni Iuruc, dar si despre parteneriatul cu Patrick Mouratoglou

Ce a spus Toni Iuruc despre mutarea Simonei Halep în Franța?

Dar cum s-a împăcat Toni Iuruc cu plecarea soției sale de acasă? Ei bine, bărbatul și-a dat seama că antrenorul o poate ajuta pe Simona Halep să-și îmbunătățească stilul de joc, așa că nu a stat deloc pe gânduri și a fost de acord ca Simona Halep să plece la academia Mouratoglou. În plus, o vizitează în fiecare weekend. Simona Halep spune că este foarte fericit alături de Toni Iuruc, care știe și să-i accepte și toanele.

„Soțul meu mă susține în cariera de tenis. El m-a împins să vin aici, la academie. Pentru mine, a fost un pas mare. A schimbat totul în viața mea – să plec de acasă și să vin să stau aici mai multe săptămâni, pentru antrenamente. E ușor la academie. Toni vine aici în weekend-uri, are la rândul lui muncă de făcut acasă, iar timpul petrecut împreună e perfect și mă ajută să continui cu tenisul. Sunt fericită în viața personală, de când l-am întâlnit pe Toni. Ne potrivim perfect. Se potrivește personalității mele, e puțin mai în vârstă și îmi înțelege toate toanele. În general, jucătorii de tenis au toane”, a mai declarat Simona Halep.

Simona Halep a părăsit Academia Mouratoglou pentru a participa la turneul de la Madrid, sub îndrumarea lui Patrick Mouratoglou, unde a câștigat primul meci, disputat în fața chinezoaicei Shuai Zhang, în două seturi, scor 6-2, 6-3.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...