Simona Halep a recunoscut totul: „Impactul a fost mare, am fost foarte emoționată!”

Gabriel Peneș 11.06.2021, 16:15

Simona Halep a recunoscut logodna cu Toni Iuruc. Numărul 3 mondial a vorbit într-o conferință de presă despre pasul important făcut în viața sa. Halep a declarat că a fost foarte emoționată, dar a mărturisit că nunta încă nu a fost stabilită. Ea și Toni Iuruc au o relație din 2019, diferența de vârstă dintre ei fiind de 13 ani. Iuruc a mai fost căsătorit de două ori.

Simona Halep a recunoscut totul

Simona Halep trece printr-un moment special din viața ei. Pe de o parte, a făcut o pauză neplanificată, din cauza accidentării suferite la Roma, motiv pentru care nu a putut fi prezentă nici la Rolland Garros. Pe de altă parte, Halep (29 de ani) s-a logodit cu iubitul său, Toni Iuruc (42 de ani). Cei doi formează un cuplu din 2019, iar zvonurile despre o posibilă căsătorie se întețiseră în ultima vreme. Simona a avut câteva relații până acum. Sportiva s-a iubit cu Costa, fiul lui Teia Sponte, fostul vicepresedinte de la FCSB si un apropiat al lui Gigi Becali. Cei doi  își făceau vacanțele în Dubai și păreau foarte fericiți, însă au decis să se despartă, iar gurile rele spun că bărbatul ar fi înșelat-o. Halep s-a consolat la scurt timp în brațele jucătorului de tenis Radu Barbu, pe care i l-ar fi prezentat chiar fostul său antrenor, Andrei Mlendea. Deși împărtășeau aceeași pasiune pentru sport, cei doi iubiți și-au spus adio.

Toni Iuruc, tot machedon de origine, a fost, în schimb, căsătorit de două ori.  Prima dată, cu un model, Alina. Aceast era o adevărată petrecăreață, fiind obișnuită cu viața din cluburi și petrecerile până-n zori. Până la urmă, Iuruc n-a mai suportat stilul de viață al acesteia și a divorțat. Apoi, s-a însurat cu o altă tânără, Liana. Cei doi și-au unit destinele după doi ani de relație într-un club de fițe din Mamaia, însă după doar 10 luni, povestea de dragoste s-a încheiat, iar acuzațiile au fost foarte grave. Toni Iuruc a acuzat-o de infidelitate și chiar dacă era însărcinată în cinci luni, omul de afaceri nu a stat pe gânduri și a pus punct mariajului. Nici acum nu știe însă dacă copilul născut este al său sau al amantului soției.

Simona Halep a recunoscut totul: „Impactul a fost mare, am fost foarte emoționată!”
Simona Halep a recunoscut logodna cu Toni Iuruc: „Impactul a fost mare, am fost foarte emoționată!”

„Impactul a fost mare, am fost foarte emoționată!”

Acum, destinul i-a adus împreună pe Halep și Iuruc. După aproape 2 ani de relație, ei au decis să facă un prim pas, cel al logodnei. Evenimentul s-a aflat după ce Simona a distribuit o fotografie cu inelul de logodnă într-un cer restrâns de prieteni pe o rețea de socializare. Vineri, la o întâlnire cu reprezentanți ai presei, Halep a recunoscut logodna și a vorbit deschis despre viitorul relației.

E foarte frumos (n.r. – inelul de logodnă) și-l port cu mândrie și cu plăcere. A fost un moment deosebit! În trecut ziceam că o să fie un moment mai banal, așa, dar nu a fost deloc așa. Impactul a fost mare, am fost emoționată și mă bucur foarte mult să-l am pe Toni alături de mine. Chiar dacă nu îmi place să vorbesc despre viaţa mea personală, dar este adevărat, ne-am logodit. Am făcut pasul acesta, mă bucur foarte mult şi e un moment important din viaţa mea. Am o viaţă frumoasă. Ne gândim, vorbim, dar nu este nimic stabilit momentan (n.r. – despre nuntă). Vreau să dau totul pe teren, vreau să mai joc câţiva ani”, a spus Simona Halep, într-o conferinţă de presă, conform digisport.ro.

În privința perspectivei de a fi mamă, Halep a repetat ceea ce afirmase de mai multă vreme: „După ce voi mai lua un Grand Slam, da, fac și un copil”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Gabriel Peneș
- Născut în 1966, absolvent de Istorie, lucrez în presă din 1996       -    Redactor, playtech.ro, 23.06.2021 -       -     Redactor, playsport.ro, 16.01. 2021 - 03.06....