Simona Halep a recunoscut singură. Cine e bărbatul care îi face toate poftele după divorțul de Toni Iuruc

Andra Daoud 03.10.2022, 13:33
Simona Halep a recunoscut singură. Cine e bărbatul care îi face toate poftele după divorțul de Toni Iuruc

Simona Halep se bucură de o perioadă de relaxare, după ce a anunțat că nu va mai participa la competiții sportive în acest an. Sportiva, care a împlinit recent 31 de ani, se delectează cu activități care mai de care mai relaxante și le arată și celor care o urmăresc pe rețelele sociale cum își petrece timpul liber și cine o răsfață.

Cine îi face toate poftele Simonei Halep

Simona Halep profită de cele câteva săptămâni în care va sta departe de terenul de tenis, după operația la nas, și se relaxează. Sportiva de 31 de ani tocmai a avut parte de un răsfăț culinar, din partea unui bucătar cunoscut. Halep a postat pe Instagram Stories o imagine în care arată ingredientele din care chef-ul a pregătit mâncarea cu care s-a delectat sportiva.

Cel care i-a delectat papilele gustative Simonei Halep este nimeni altul decât chef Iulian Mitea, fost concurent la Chefi la Cuțite, unde a făcut parte din echipa condusă de chef Cătălin Scărlătescu. Deși nu a câștigat premiul cel mare, Iulian Mitea și-a perfecționat pasiunea pentru bucătărie și a făcut o meserie din ea. Mitea s-a specializat în Marea Britanie și chiar a gătit pentru personalități precum Roman Abramovici sau Naomi Campbell.

Mulți s-au întrebat cum au ajuns să se cunoască Simona Halep și Iulian Mitea, iar explicația poate avea legătură cu faptul că amândoi sunt originari din orașul Constanța. Recent, chef Iulian Mitea a participat la deschiderea unui restaurant nou în Sibiu.

Simona Halep a recunoscut singura. Cine e barbatul care ii face toate poftele dupa divortul de Toni Iuruc
Postarea Simonei Halep

Simona Halep se bucură de statutul de femeie singură

Sportiva a făcut câteva schimbări în viața ei în ultima perioadă, atât pe plan profesional, cât și personal. La începutul lunii septembrie, cu câteva zile înainte de a aniversa un an de la cununia civilă, Halep a anunțat că divorțează de Toni Iuruc. Cei doi s-au despărțit pe cale amiabilă, la notar, iar cununia religioasă care era programată pentru luna noiembrie a fost anulată.

Din punct de vedere sportiv, Halep a fost nevoită să ia o pauză mai lungă de la competiții, în urma unei operații la nas. Jucătoarea de tenis a făcut o intervenție pe care o amâna de mult timp, însă problemele respiratorii au determinat-o să nu mai amâne momentul și să se opereze. Recuperarea va fi una de durată, iar aproximativ trei luni Halep va fi nevoită să stea departe de tenis.

Simona Halep se bucură din plin de timpul liber și se relaxează alături de prieteni. Sportiva își ține la curent și fanii de pe rețelele sociale și postează aproape zilnic fotografii sau story-uri cu ce face.

 

Urmăriți Impact.ro și pe