Simona Halep a pus mâna pe trafalet și a muncit, la Miami, pentru un proiect caritabil, deși are probleme medicale. „Se poate agrava”

Sorin Barbu 23.03.2022, 15:41

Simona Halep nu are timp de odihnă după semifinalele de la Indian Wells. Jucătoarea din România a ajuns deja la Miami și va participa la un turneu unde premiul cel mare este un cec de peste 1.200.000 de dolari și 1000 de puncte WTA. Sportiva din Constanța are probleme medicale, înainte de primul meci. A apărut bandajată la antrenament.

Simona Halep, probleme medicale înaintea primului meci de la Miami

Simona Halep a fost sâcâită de unele probleme medicale în ultima vreme. A avut dureri în timpul turneului de la Indian Wells, unde a ajuns până în semifinale, dar nu a scăpat de ele nici la Miami. La primul antrenament a apărut cu un bandaj, dar a dat asigurări că nu este ceva serios.

„Abia am ajuns, am susținut un prim antrenament normal, după ce ieri am bătut puțin mingea din cauza unor dureri. Da, protejez un pic, am niște dureri, dar nu este o accidentare gravă. A

m făcut o ecografie care mi-a arătat că nu este ceva grav, dar se poate agrava cu jocul. Însă o să am grijă cât pot de mult”, a spus jucătoarea din România.

Simona Halep va juca la Miami direct în turul doi unde o va înfrunta Daria Saville, iar dacă se califică ar putea să o întâlnească pe Emma Răducanu. Jucătoarea din România speră să continue seria partidelor bune și spune că este mulțumită de nivelul de joc arătat la Indian Wells. Dar nu a uitat încă meciul strâns cu Iga Swiatek.

„La Indian Wells a fost un turneu extraordinar, care mi-a dat încredere, mi-am demonstrat că încă pot să joc tenis la un nivel destul de înalt.Mi-a părut rău pentru meciul pe care l-am pierdut (n.r. – cu Iga Swiatek), pentru că am fost foarte aproape, dar a fost o experiență frumoasă și vin la Miami cu încredere că pot să mai joc tenis bun”, a mai spus Halep la Digi Sport.

Jucătoarea din România și-a început ziua foarte frumos. A dat o mână de ajutor pentru un proiect caritabil, alături de norvegianul Casper Ruud și italianul Fabio Fognini. Cei trei sportivi au văruit și vopsit pereții unor case.

 

Câți bani poate câștiga Simona Halep la Miami:
Turul 1: $18,2000 / 10 puncte
Turul 2: $30,130 / 35 de puncte
Turul 3: $54,400 / 65 de puncte
Optimi de finală: $94,575 / 120 de puncte
Sferturi de finală:: $179,940 / 215 puncte
Semifinale: $343,985 / 350 de puncte
Finalistă: $646,110 / 650 de puncte

Urmăriți Impact.ro și pe