Simona Halep a lăsat deoparte scandalul de dopaj și a plecat din România. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut astăzi sportiva. Foto

Badea Violeta, Sorin Barbu 02.12.2022, 15:43

Simona Halep a traversat, poate, cele mai dificile momente din viață. Mai întâi a suferit o intervenţie chirurgicală, motiv pentru care a fost nevoită să-și anunțe retragerea din întregulul sezon competiţional. Ulterior, sportiva a divorţat la doar un an după mariajul cu Toni Iuruc, apoi a fost testată pozitiv la un control antidoping efectuat la US Open. Jucătoarea este, însă, o persoană puternică și încearcă să treacă peste toate. Iată cum a fost surprinsă tenismena!

Unde a plecat Simona Halep după scandalul de dopaj

Fostul lider mondial a plecat într-o vacanță, după toate problemele din ultima perioadă. Jucătoarea de tenis vrea să se liniștească și să-și încarce bateriile înaintea procesului, așa că a ales o destinație de vis, de unde a publicat câteva imagini incendiare.

Simona Halep a plecat în Atena, fermecătoarea capitală a Greciei. Însă, sportiva nu a plecat singură, ci împreună cu buna sa prietenă, Georgiana Herda. Cele două se cunosc din Constanța și sunt preietene încă din clasa întâi.

Georgiana Herda este persoana de încredere a Simonei, aceasta fiind totodată și președinta Fundației Simona Halep. În imaginile pe care le-a publicat pe Instagram, fostul lider mondial apare extrem de zâmbitor, semn că a reușit să uite pentru moment de problemele din ultima vreme. Tenismena s-a relaxat vizitând Acropolele din Atena, dar și Parthenonul, templul dedicat zeiței Athena Parthenos.

Citește și S-a aflat cât va fi suspendată Simona Halep?! Spaniolii au dat vestea, concluzia e foarte dură!

Simona Halep 3
Simona Halep, vacanta de vis in Atena

Simona Halep, susținută de un sponsor important

De Ziua Națională a României, Simona Halep a primit o veste cât se poate de bună. Dedeman, unul dintre cei mai importanți sponsori ai sportivei, și-a arătat susținerea față de jucătoare printr-un videoclip publicat în mediul online.

„Suntem alături de Simona Halep și la bine și la greu!”, este mesajul clipului promovat de celebura companie de bricolaj.

Printre sponsorii Simonei Halep se mai numără și Nike, Wilson, Hublot, Avon, Rexona sau Dorna. Amintim că jucătoarea de tenis este suspendată provizoriu, după ce a fost testată pozitiv la Roxadustat în urma unui control antidoping efectuat după primul tur de la US Open 2022.

Citește și Ultimele informații despre scandalul de dopaj al Simonei Halep. „Zilele ei au trecut” (Exclusiv)!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...