Simona Halep a fost dată de gol de mama ei. Detaliul care a supărat-o mereu când a trebuit să intre pe terenul de tenis

Sorin Barbu 17.03.2022, 12:42

Simona Halep trece printr-un moment grozav. A jucat superb la Indian Wells și a ajuns în semifinalele competiției unde o va înfrunta pe Iga Swiatek, sportivă aflată pe locul doi în ierarhia WTA. Jucătoarea din România a spus la conferința de presă că nu vrea să pună presiunea pe ea și că vrea doar să se bucure de sportul ei preferat, așa că nu se gândește la victorii sau la locul din clasamentul WTA. Mama ei a dat-o de gol și a dezvăluit ce nu-i plăcea înaintea unui meci de tenis.

Fustița de la echipamentul de tenis, „marea problemă” pentru Simona Halep

Simona Halep a jucat spectaculos și în duelul cu Petra Martic și a terminat rapid confruntarea, în două seturi 6-1, 6-1. Prin calificarea în semifinale și-a asigurat un cec de 343.985 de dolari și 390 de puncte WTA. Pentru locul din finală o va înfrunta pe Iga Swiatek, o jucătoare aflată pe locul 4 WTA. O victorie în ultimul act îi va aduce 646.110 de dolari și 650 de puncte WTA.

„Va fi un meci greu, joacă cel mai bun tenis al vieții ei, se află în cel mai bun moment. Mă aștept la un meci foarte greu. Dar sunt în semifinale, aici, și voi da tot ce am mai bun și în următorul meci.

Nu am urmărit-o aici și nici la Doha. Nu mă uit la tenis să iau notițe, dar știu că este foarte puternică și are un tenis solid”, a spus Simona Halep la conferința de presă.

Playsport a scris o poveste foarte interesantă despre Simona Halep. Mama sportivei a dezvăluit că în copilărie Simona era o fire mai „băiețoasă” și nu-i plăcea echipamentul de joc.
„Nu purta fustiţă. Acum nu-i place echipamentul de tenis pentru că are fustă”, a spus mama Simonei Halep, Tania, în iunie 2020, potrivit playsport.ro.

Tania Halep a recunoscut că fusta de la echipamentul de joc o incomodează și acum pe fiica ei.

Urmăriți Impact.ro și pe