Simona Halep a făcut senzație cu noua rochie la Praga. Reacțiile fanilor

Rădulescu Valentin 12.08.2020, 08:59
Simona Halep a făcut senzație cu noua rochie la Praga. Reacțiile fanilor

După o pauză de șase luni, Simona Halep a continuat să își uimească fanii cu o nouă apariție pe terenul de tenis. Aceasta a purtat o rochie marca Nike, în care s-a simțit foarte bine și a făcut furori în rândul fanilor.

Simona Halep a șocat cu noua ei rochie

În timpul meciului de Praga, Simona Halep a purtat o rochie specială, admirată atât de ea, cât și de fanii ei. Sponsorul tehnic al campioanei a marcat revenirea acesteia după o pauză de șase luni, așa cum se cuvine, cu o rochie nouă din partea celor de la Nike. Rochia Simonei a primit foarte multe aprecieri, dar și comentarii de laudă și admirație. De astfel, noul echipament al Simonei nu a avut nici un feedback negativ. Mulți dintre fani așteaptă să o vadă în continuare pe româncă cu noua ei ”achiziție”.

Partida jucată cu Polona Hercog i-a adus Simonei și o adevărată victorie. Aceasta a reușit să învingă cu un scor de : 6-1, 1-6, 7-3 (3), la primul ei meci după pauza cauzată de pandemie. Se pare că perioada de stat acasă nu au afectat-o de loc pe Halep, care continuă să învingă pe terenul de tenis.

Simona Halep a făcut senzație cu noua rochie la Praga. Reacțiile fanilor
Sursă Foto: Twitter/Simona Halep

Reacția Simonei după ce a obținut victoria

După terminarea meciului de la Praga, campioana noastră a ținut să vorbească și despre cum a fost primul ei meci după atâta timp. Simona a avut încredere în ea și a reușit să rămână concentrată pe tot parcursul meciului.

„E o adversară greu de învins, ştiam asta. Am jucat bine în primul set, am fost sigură pe mine. Ştiam ce am de făcut pe teren. Ea a rupt ritmul cu câteva scurte şi apoi au apărut probleme. Dar am reuşit să rămân concentrată la final şi să obţin victoria. Trebuie să fiu pregătită pentru meciul din turul 2, ştiu că nu va fi uşor. Trebuie să îmi ajustez jocul, nu am terminat deloc bine partida de azi. Dar abia aştept să intru din nou pe teren”, a spus Halep la finalul partidei cu Polona Hercog.

Urmăriți Impact.ro și pe