Simona Halep a dat o nouă lovitură! Și-a schimbat complet imaginea pentru a promova un brand important. Foto

Diana Radu 22.01.2020, 18:14
Simona Halep a dat o nouă lovitură! Și-a schimbat complet imaginea pentru a promova un brand important. Foto

Veste neașteptată pentru fanii Simonei Halep! Sportiva care evoluează zilele astea pentru Australian Open, va deveni Ambasador AVON, iar din luna martie va fi imaginea unui parfum. De asemenea, tenismana va apărea pe prima pagină a catalogului AVON din februarie cu un look total schimbat.

Simona Halep, noul ambasador AVON. Imagini cu sportiva așa cum nu ai mai văzut-o

AVON anunță în premieră colaborarea cu Simona Halep care, începând cu acest an, devine ambasadorul femeilor care impresionează prin forță, curaj și determinare. ”Cu un traseu personal și profesional care inspiră o lume întreagă, Simona Halep se alătură femeilor care au curajul de a-și spune povestea de viață cu voce tare alături de AVON. Totodată, ea devine și imaginea noului parfum „Her Story” lansat cu ocazia zilei de 8 martie”, se arată într-un comunicat al companiei de cosmetice.

simona halep, ambasador avon
Simona Halep, noul ambasador AVON. Sursă foto: Click

Ocupanta locului 4 WTA a încheiat un nou contract de colaborare cu brandul AVON. Astfel, Halep va fi noua imagine a parfumului „Her Story”, care urmează să se lanseze. Prima apariție a Simonei ca Ambasador AVON va fi pe coperta ediției de februarie a broșurii AVON, unde sunt prezentate noutățile brandului pentru luna dedicată celebrării femeilor din întreaga lume.

”De la vârsta de 4 ani, universul meu a devenit tenisul. Cu fiecare zi, am învățat să fiu mai bună, să obțin cele mai bune rezultate, am muncit să îmi îndeplinesc obiectivele și să transform în realitate chiar și cele mai nebune visuri. Am reușit și am realizat că viața mea este despre cât de frumos îmi trăiesc fiecare capitol din poveste. Ce au în comun tenisul și frumusețea? Încrederea. Încrederea că atunci când port aroma care mă definește, îmi pot împlini cele mai nebune visuri. Her Story m-a cucerit din prima clipă. Este semnătura mea personală care îmi amintește în fiecare zi că imposibilul devine posibil”, a declarat Simona Halep, ambasador AVON.

Simona Halep s-a calificat în turul secund de la Australian Open, după ce a învins-o pe Jennifer Brady. Meciul a fost unul strâns în timpul căruia sportiva noastră a reușit să se și accidenteze având nevoie de îngrijiri medicale. În tutul secund de la Australin Open, sportiva se va duela cu Harriet Dart, număr 173 WTA.

Urmăriți Impact.ro și pe