Simona Halep a dat lovitura! Câți bani a câștigat sportiva, după victoria de la Roma

Stan Filon 21.09.2020, 19:08
Simona Halep a dat lovitura! Câți bani a câștigat sportiva, după victoria de la Roma

Simona Halep a dat lovitura la Roma, după ce a câștigat cel de-al 22-lea turneu WTA din carieră! Sportiva din România a încasat o sumă fabuloasă după ce adversara sa, Karolina Pliskova, a abandonat la scorul de 6-0, 2-1 pentru româncă.

S-a aflat câți bani a câștigat Simona Halep, după victoria de la Roma

Turneul de la Roma este al treilea consecutiv câștigat de Simona, după cele de la Dubai și Praga. În urma victoriei din Italia, fostul nr 1 WTA a încasat după ce a câștigat turneul de la Roma suma de 205.190 de euro. În plus, sportiva din Constanța a acumulat și 900 de puncte WTA.

În comparație, la Praga, ”Simo” a primit doar 36.300 de euro, după ce a trecut de belgianca Elise Mertens (6-2, 7-5). Pe lângă toți acești bani, vestea bună pentru Simona Halep este că, în cazul unei victorii la Roland Garros, românca va redeveni numărul 1 WTA. Simona poate profita de faptul că Ashleigh Barty, prima în topul WTA, nu va mai juca deloc în 2020, așa că are drum liber spre prima poziție în top.

S-a aflat cati bani a casigat Simona Halep, dupa turneul WTA de la Roma
S-a aflat cati bani a casigat Simona Halep, dupa turneul WTA de la Roma

Sportiva din România a câștigat peste 200 de mii de euro

Simona Halep a cucerit, până acum, două turnee de Grand-Slam: Roland Garros (2018) și Wimbledon (2019), iar principalul său obiectiv din 2020 rămâne Rolland Garos.

Cu premiul de la Roma, Simona Halep a ajuns la câștiguri de 30,7 milioane de euro de-a lungul carierei sale în tenis, așa că își permite să facă și cadouri foarte scumpe, cum ar fi mașina Bentley New Flying Spur, în valoare de 300.000 de euro, oferită tatălui său. Mașina poate ajunge la o viteză maximă de 333 kilometri/ oră. Prinde 100 de kilometri/oră în 3,8 secunde și are un motor W12, de șase litri.

Simona Halep face bani și din imobiliare

În plus, tenismena are și afaceri foarte profitabile. Aceasta a vândut deja apartamentele celui de-al doilea bloc din Mamaia Nord, chiar dacă construcția nu este încă terminată.

Blocul are 22 de apartamente, iar apartamentele pornesc de la 90.000 euro (2 camere), până la 130.000 euro (3 camere). La un calcul simplu, reiese faptul ca tenismena s-a îmbogățit în vreme de pandemie cu 2,5 milioane de euro doar din imobiliare.

Din totalul apartamentelor, două au fost cumpărate chiar de Ilie Nastase. Fostul celebru tensimen A plătit pentru amândouă imobilele suma de 160.000 de euro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...