Simona Halep a câștigat 2,5 milioane de euro dintr-un foc. Nu e vorba despre tenis

Stan Filon 27.08.2020, 19:46
Simona Halep a câștigat 2,5 milioane de euro dintr-un foc. Nu e vorba despre tenis

Simona Halep se pricepe și la afaceri! Sportiva a câștigat 2,5 milioane de euro din vânzarea unui bloc de apartamente, chiar dacă acesta nu a fost finalizat. Mulți dintre clienți au cumpărat apartamentele atunci când acestea erau prezente doar pe hârtie.

Simona Halep a vândut 22 de apartamente cu 2,5 milioane de euro

Simona Halep a dat lovitura și pe piața imobiliarelor! Tenismena a reușit să vândă 22 de apartamente cu sume cuprinse între 90 de mii de euro (cel cu 2 camere) și 130 de mii de euro ( cel cu 3 camere), potrivit playtech.ro.

Așadar, în plină pandemie de coronavirus Smona Halep a continuat să facă bani destul de frumoși, care ar face gelos și afaceriști de renume din România.

Client i-a fost chiar și Ilie Năstase, care a cumpărat două apartamente. Se pare că fosta glorie a tenisului mondial a primit un discount de la actualul fenomen din tenisul feminin, deoarece a plătit pentru cele două apartamente suma de 160 de mii de euro.

Simona Halep a vândut 22 de apartamente cu 2,5 milioane de euro
Simona Halep a vândut 22 de apartamente cu 2,5 milioane de euro. Sursa foto: click.ro

Fiecare apartament cumpărat de Ilie Năstase în blocul Simonei Halep este trecut pe numele uneia dintre cele doua fiice pe care le are cu fosta soție, Amalia Nastase.

Și nu este primul bloc pe care îl vinde! Simona Halep a mai finalizat construcția unui bloc de locuințe în anul 2018. Acesta este amplasat în nordul stațiunii Mamaia, iar sportiva a decis ca la ultimul etaj să își construiască un penthouse doar pentru ea.

”Chiar dacă ea locuieşte într-o vilă foarte frumoasă în Constanţa şi-a dorit, se pare, şi acest apartament de vacanţă, în Mamaia”, declarau la vremea respectivă surse din apropierea sportivei.

Imobiliarele se pare că este noul sport național. Multe vedete din România au început să construiască locuințe. Este și cazul fostei gimnaste Nadia Comăneci, care și-a ridicat un bloc de aartamente chiar în centrul Bucureștiului.

Campiona mondială la gimnastică a vândut apartamentele la prețuri destul de mari, iar ultimul etaj și l-a oprit pentru ea și pentru fratele său mai mic, Adrian.

Urmăriți Impact.ro și pe