Simona Halep a ales să-și amâne îndeplinirea visului de frica virusului. Fostul antrenor a făcut totul public

Rădulescu Valentin 14.04.2020, 19:49
Simona Halep a ales să-și amâne îndeplinirea visului de frica virusului. Fostul antrenor a făcut totul public

Visul Simonei Halep a fost amânat chiar de către ea, susține fostul antrenor al campioanei. Acesta a declarat ce a ales să facă Simona și din ce cauză s-a ajuns la această decizie. totul a fost făcut public chiar în perioada de pandemie.

Simona Halep a ales să-și amâne îndeplinirea visului de frica virusului

Fostul antrenor al Simonei, Daniel Dobre, a dezvăluit în aceste zile de ce campioana a ales să își amâne visul. Potrivit declarațiilor făcute de acesta, Simona nu a participat la Jocurile Olimpice de acum patru ani pentru că se temea de virusul zika. Chiar dacă și-a dorit mult o medalie olimpică pentru România, a ales să se gândească la viitor și la sănătatea sa, decât să riște să fie infectată cu virusul care făcea ravagii în America de Sud în acea perioadă. Zika se transmitea prin înțepătura țânțarilor și creștea major riscul infertilității la femei. Astfel, deși Comitetul Olimpic Român a încercat să o convingă, Simona a fost de neclintit.

“Chiar vorbeam și cu Simona Halep zilele trecute, tenisul este vioara a doua acum. Viata de zi cu zi e mai importantă. Mai țineți minte și când a fost cu Jocurile Olimpice, eram tot cu ea și multă lume nu a crezut că i-a fost frica de acel virus, la Rio”
“Pentru o fata tânăra care vrea să aibă copii în viitor, chiar ii era frică de acest lucru. Și atâta vreme cât știa că există o șansa cât de mică ca ea să poată avea la un moment dat probleme de sănătate, din cauza participării la un turneu, întotdeauna va alege sănătatea și viitorul. Tenisul domină o perioada scurtă din viață, după care trebuie să trăiești după aceea. Și ce faci? Trăiești cu regretul că te-ai îmbolnăvit într-un turneu și ai anumite probleme? E foarte matură abordarea Simonei, cu toate că nu întotdeauna este respectata” a spus acesta, potrivit Prosport.

Simona Halep a ales să-și amâne îndeplinirea visului de frica virusului. Fostul antrenor a făcut totul public
Simona Halep a ales să-și amâne îndeplinirea visului de frica virusului. Fostul antrenor a făcut totul public

Halep ar putea lua o medalie în acest an

Simona Halep are mari șanse ca anul acesta să fie port-drapelul României la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Nadia Comăneci chiar speră să o vadă pe podium și chiar să obțină o medalie olimpică. Totodată, Halep a precizat că anul acesta speră să câștige medalia mult dorită, fiind principalul ei obiectiv pentru acest an.

“Nu cred că are niciun fel de presiune pentru că deja a câștigat două Grand Slamuri și cred că vrea să facă check the box la Olimpiada din Tokyo.
Pe hârtie ar trebui să aibă o medalie, dar nu știu dacă ar fi o mare dezamăgire dacă nu s-ar întâmpla. Ea are un palmares bogat și faptul că va fi acolo, la Tokyo, și va participa alături de echipa României, e un plus extrem de mare. E o mândrie specială să vezi steagul românesc ridicat în întreaga lume”, a precizat Nadia Comăneci, potrivit digisport.ro
“Acesta este obiectivul pentru anul 2020. Sper să fie o medalie, nu contează ce fel, dar să fie o medalie”, a susținut Simona Halep.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI