Silviu Prigoană, prins cu amanta. Adevărul a ieșit la iveală după ce a divorțat de Adriana Bahmuțeanu

Stan Filon 02.02.2023, 13:39

Acum s-a aflat că Silviu Prigoană a fost prins cu amanta! O spune chiar cea care i-a fost soție ani buni, Adriana Bahmuțeanu. Vedeta de televiziune a vorbit pe larg despre căsnicia ei cu omul de afaceri. A recunoscut că nu a fost niciodată lapte și miere în familia ei, însă acum și-a învățat lecția și chiar îi mulțumește fostului soț, chiar dacă nu mai vorbește cu el decât prin intermediul avocaților.

Silviu Prigoană, prins cu amanta

Anii au trecut de la ultimul divorț dintre Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană, însă cei doi tot nu își vorbesc. O fac doar prin intermediul avocaților, chiar dacă au doi copii împreună. Vedeta de televiziune a vorbit deschis într-un podcast despre tot ce a tras alături de Silviu Prigoană.

Adriana Bahmuțeanu a spus că Silviu Prigoană a fost cel care a intentat divorț de atâtea ori, însă a recunoscut că tot el reușea de fiecare dată să o facă să îl ierte și să se întoarcă acasă. Așa au dus-o ani de zile, până când, într-un final, cea care a intentat divorț a fost Adriana Bahmuțeanu. De atunci, fiecare a luat-o pe drumul său.

Silviu Prigoana, prins cu amanta
Silviu Prigoana, prins cu amanta

 

„Nu dorește să discute cu mine. Nu-l pot obliga”

„Nu am divorțat eu. Este o percepție greșită. Fostul meu soț îmi intenta divorț și tot el venea să ne împăcăm. Nu a fost nicio regie. A fost o relație de timp elastic. O relație toxică, e adevărat. Eu nu am intentat divorț. Eu doar ultimul divorț l-am intentat, care s-a desfăcut din vina lui. Eu am fost femeia tolerantă care mă trezeam dimineața. Mă suna soțul meu și îmi zicea, vine poștașul cu citația de divorț. Trebuia să plec, că na, eram în divorț. Plecam la mine acasă. Îmi spunea „hai pleacă’. După câteva luni, mă căuta să ne împăcăm. Și nu puteam să-i rezist. Făcea ce făcea și ne împăcăm.

Nu dorește să discute cu mine. Nu-l pot obliga. Discutăm ce avem de discutat prin avocați. Așa e cel mai bine. George știe tot. Nu l-a speriat nimic. E foarte open mind. Fostul meu mariaj nu este o excepție. Noi fiind persoane cunoscute e clar că am intrat în atenția tuturor. Noi nici nu am avut motive seriose de divorț. Când l-am prins cu amanta, mi s-a făcut milă. Milă de ea. (…)”,  a dezvăluit Adriana Bahmuțeanu în podacastul ‘Tare de tot’.

Cu ce a plecat Adriana Bahmuțeanu din casa lui Silviu Prigoană

Mulți au spus că Adriana Bahmuțeanu a rămas lângă Silviu prigoană pentru bani, însă bruneta spune că nu a fost deloc așa. A mai precizat faptul că ultima dată când a plecat din casa lui Silviu Prigoană a plecat cu un telefon, 1000 de lei în buzunar și doi copii. Are însă puterea să-i mulțumească fostului soț.

„Îi mulțumesc. Nu îi reproșez nimic. Dacă nu era el să mă bage în caruselul ăsta emoțioanal, nu eram cea de azi. Au fost multe certuri pe lângă cele cinci procese de divorț. Mi-au trebuit ani ca să îmi învăț lecția. (…) Nu puteam să-i spun nu. Nu sunt o femeie nebună, sunt una care și-a găsit greu motivația. (…) Atât mi-a trebuit mie ca să îmi învăț lecția.

Aveam în mine un sâmbure care zicea că pot să îmi salvez căsnicia. Nu se schimbă nimic. Oamenii nu se schimbă. El m-a dominat mereu prin felul lui de a fi. (…) Nu mă simțeam bine la mine acasă. Nu puteam să mă consult cu el. Nu aveam un umăr pe care să plâng. Nu vreau să mai vorbesc despre acest subiect. Eu nu dezgrop morții. Am avut câteva sute de cereri, plângeri, procese.

Mama a fost singura persoană care m-a susținut necondiționat. Mereu a fost lângă mine. Poate și învățămintele astea din familie m-au făcut să țin de o căsnicie moartă. Acum am învățat că trebuie să las lucrurile așa cum vin. Între noi a fost iubire, dar asta nu a fost suficient. (…) Nu m-a interesat nici măcar un leu de la el. Am plecat de la el cu doi copii, un telefon și 1000 de lei”, a concluzionat vedeta.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...