Sigur nu știai asta. Cum îți prelungești extraoptiunea la Vodafone fără să ai credit pe telefon

Daria Petrescu 12.05.2021, 11:28
Sigur nu știai asta. Cum îți prelungești extraoptiunea la Vodafone fără să ai credit pe telefon

Vodafone este o companie multinațională britanică de telecomunicații cu sediul în Londra, Marea Britanie. De-alungul anilor, compania a venit în ajutorul clienților cu diferite oferte avantajoase, atât pentru cartelă cât și abonament. Există o metodă despre care puțini știu. Iată cum îți prelungești extraoptiunea la Vodafone fără să ai credit pe telefon.

Cum îți prelungești extraoptiunea la Vodafone fără să ai credit pe telefon

Vodafone are milioane de clenți în toată lumea, iar cei mai mulți sunt mulțumiți de ofertele companiei. În ultimii au Vodafone a venit în ajutorul clienților cu extraopțiuni, menite să te salveze în orice situație. De exemplu, îți poți prelungi extraopțiunea la Vodafone fără să ai credit pe telefon. Sigur nu știai asta. Iată ce trebuie să faci.

Atunci când vine vorba despre prelungirea extraopțiunii, pașii sunt extrem de simpli, în cazul în care nu au credit pe telefon. De altfel, cu o simplă căutare pe site-ul companiei, poți afla tot ce trebuie să faci dacă te afli într-o asemenea situație.

Primul lucru pe care trebuie să îl faci, este să dai sms de activare a ofertei în avans. De asemenea, în cazul în care nu ai credit și nici posibilitatea de a reîncărca imediat, poți solicita “Credit în avans”. Acesta poate fi în valoare de 1 sau 2€, iar apoi îți poți activa una dintre extraopțiunile de urgență.

Cum activezi extraopțiunea Internet

Tot pe site-ul companiei poți afla cum rezolvi această problemă. „Activează extraopţiunea Internet pe mobil şi navighezi de pe telefon la cea mai bună viteză, având trafic nelimitat în portalul mobil Vodafone live! unde găseşti jocuri, canale TV, muzică şi chat”, este anunțul pezent pe site Vodavone.

Mai mult, poți la fel de simplu să reîncarci orice Cartelă Vodafone, fără autentificare, și plătești cu cardul bancar

Despre Vodafone

Vodafone deținea și opera rețele în 25 de țări, încă din 2018. De asemenea, Vodavone avea rețele partenere în alte 47 de țări. „Vodafone Global Enterprise oferă servicii de telecomunicații și IT clienților corporativi din 150 de țări”, este divizia companiei.

Vodafone este prima listată la Bursa de Valori din Londra și este un component al indicelui FTSE 100. Pe 10 februarie 2016, compania avea o capitalizare de piață de aproximativ 52,5 miliarde de lire sterline.

Vodavone este cea de-a opta cea mai mare companie listată la Bursa de Valori din Londra. Un lucru mai puțin știut este că această companie este a doua listată la NASDAQ.

Sprijin din partea Vodafone în plină pandemie de coronavirus

„Vodafone continuă susținerea pe termen lung a Global Citizen, mișcarea internațională care militează pentru combaterea sărăciei. Asta,  printr-o nouă etapă a parteneriatului cu ocazia Global Citizen Prize Awards ce va avea loc în acest weekend.

Evenimentul este o prezentare, pusă în scenă de staruri internaționale, a realizărilor și eforturilor de a contribui la eliminarea sărăciei extreme în ultimele 12 luni tumultoase.

Vodafone va transmite ceremonia pe platformele sale de televiziune și web în România, pe 20 decembrie, începând cu ora 20:00.

Evenimentul va fi disponibil pe platformele Vodafone TV din România, Italia, Ungaria, Republica Cehă, Grecia, Turcia și Portugalia, precum și pe Vodafone.com timp de 30 de zile începând de duminică, 20 decembrie”, a fost mesajul transmis de Vodafone în luna decembrie a anului trecut.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI