Siena Vușcan, ”chinezoaica” de 10 ani care a primit Golden Buzz, nu mai participă la Românii au Talent! Cum s-a luat decizia

Diana Radu 08.04.2020, 13:09
Siena Vușcan, ”chinezoaica” de 10 ani care a primit Golden Buzz, nu mai participă la Românii au Talent! Cum s-a luat decizia

Siena Vușcan a reușit să-i impresioneze pe jurații de la Românii au Talent în ediția precedentă și chiar să obțină un Golden Buzz de la Andra. Astfel, concurenta și-a asigurat un loc în semifinale, însă din păcate nu mai poate participa. Ce s-a întâmplat?

Siena Vușcan s-a retras de la Românii au Talent. Care este motivul?

Concurenta de numai 10 ani venită din China a reușit să stârnească ropote de aplauze în sală și să devină imediat îndrăgită datorită firii sale jucăușe, dar și a faptului că vorbea în română cu accent chinezesc. Însă, talentul cu care i-a uimit a fost vocea sa de soprană. Siena Vușcan a interpretat o pisă în limba chineză. Dintre toți jurații, Andra a fost cea mai entuziasmată de prestația Sienei, drept pentru care a apăsat butonul auriu.

 „De când a început să cânte m-am gândit că asta e șansa mea să apas butonul. A fost formidabilă”, a spus Andra. ”Vine un meteorit din cosmos, te pleznește și gata. E genială ca ființă în tot ce face”, a spus, fascinat, Florin Călinescu despre Siena Vușcan, ”chinezoaica” de 10 ani care a primit Golden ABuzz.

siena vuscan, romanii au talent, golden buzz, descalificare
Siena Vușcan s-a retras de la Românii au Talent. Care este motivul?

Deși a obținut Golden Buzz din partea Andrei, Siena s-a retras din competiție, deoarece nu poate fi prezentă în semifinale din cauza pandemiei. Reamintim fatul că Siena s-a născut în Los Angeles locuiește în China și a venit în România special pentru a participa la Românii au Talent. Mai exact, copila locuiește alături de părinții săi, care sunt de origine români în orașul Huangdao, care se numără printre cele mai afectate de pandemie.

Semifinalele la Românii au Talent ar urma să aibă loc în luna aprilie, iar Siena Vușcan nu poate reveni în țară în această perioadă de criză. Drept urmare, concurenta a fost descalificată din lupta pentru marele premiu în valoare de 120.000 de la Românii au Talent.

Despre pasiunea sa pentru muzică Siena a spus că și-a descoperit-o în jurul vârstei de șapte ani. Aceasta a cântat pentru prima oară pe o scenă alături de tatăl său în cadrul unei emisiuni de talente din China, iar de atunci a continuat să fie invitată și în alte emisiuni. Copila cântă operă în limba chineză și face lecții de canto de patru ori pe săptămână de doar un an. Pe lângă muzică, Siena face și reclame și joacă și în filme.
Urmăriți Impact.ro și pe