Și soțul Vioricăi Dăncilă tocmai s-a angajat la o companie de stat. ”A luat concursul, avem nevoie de el”

Ana Ionescu 20.05.2021, 17:38
Și soțul Vioricăi Dăncilă tocmai s-a angajat la o companie de stat. ”A luat concursul, avem nevoie de el”

Nu trece o zi fără să apară noi surprize din partea familiei Dăncilă! După ce zilele trecute, Viorica Dăncilă a fost numită consultant în cadrul BNR, acum și soțul fostului premier a fost angajat la stat.

Unde s-a angajat soțul Vioricăi Dăncilă

Cristian Dăncilă, soțul Vioricăi Dăncilă, s-a angajat și el la o companie de stat. Acesta va ocupa funcția de consilier la Transgaz. Potrivit primelor informații, Cristian Dăncilă a fost angajat, la fel ca și soția sa, în urma unui examen pe care l-a susținut pentru ocuparea acestei funcții. Directorul general al Transgaz, Ion Sterian, a oferit mai multe detalii despre angajarea lui Cristian Dăncilă în cadrul companiei cu capital majoritar de stat.

”Este inginer petrolist și avem nevoie de expertiză tehnică. La această etapă a trecut concursul pentru consilier, dar vreau să îl folosim în domeniul său de activitate. Angajarea să nu are nici o legătură cu doamna Viorica Dăncilă”, a declarat Ion Sterian, pentru G4Media.ro.

Soțul Vioricăi Dăncilă a fost director în divizia Exploatare şi Producţie din OMV Petrom – sucursala Argeș timp de 12 ani. El a coordonat operaţiunile de extracţie a produselor petroliere ale OMV Petrom în judeţele Argeş, Dolj, Olt, Gorj şi Teleorman.

Si sotul Vioricai Dancila tocmai s-a angajat la o companie de stat2
Si sotul Vioricai Dancila tocmai s-a angajat la o companie de stat

Viorica Dăncilă a fost numită consultat în cadrul BNR

Viorica Dăncilă, fost premier al României, a fost numită consultant de strategie al guvernatorului BNR, Mugur Isărescu. Ea va ocupa de la 1 iunie funcția de Consultant pe Strategia de Sustenabilitate şi Energie Verde la Banca Naţională Română. Pentru munca pe care o va depune, Viorica Dăncilă va încasa un salariu lunar de 10.000 de lei. Pentru a ocupa aceasta funcţie, fostul premier a depus un dosar și a susținut un interviu.

Adrian Vasilescu, consilier al guvernatorului BNR, a explicat ce sarcini va trebui să îndeplinească Viorica Dăncilă.

”Doamna Dăncilă va deschide ușile, va intra pe ușile care sunt deschise, pentru că a fost în Parlamentul European, a colaborat cu ecologiștii, a stat cu ei de vorbă, a luat cafeaua cu ei. Doamna Dăncilă are fotografii cu ei, cu președinți, vicepreședinți, cu consilieri. Doamna Dăncilă nu are studii în finanțe, dar pentru acest departament nu e nevoie neapărat de finanțiști”, a explicat Adrian Vasilescu.

Urmăriți Impact.ro și pe