Și iubita lui Vlad Voiculescu a fost dată afară cu scandal. Gestul făcut de Laura Ștefănuț

Nicu Stan, Ioana Nechifor 17.04.2021, 17:24
Și iubita lui Vlad Voiculescu a fost dată afară cu scandal. Gestul făcut de Laura Ștefănuț

Și iubita lui Vlad Voiculescu a fost dată afară cu scandal. Gestul făcut de Laura Ștefănuț după concedierea de la Fundația Greenpeace CEE România.

O belea nu vine niciodată singură. Ce a pățit iubita lui Vlad Voiculescu, ministrul revocat de la Sănătate

Și iubita lui Vlad Voiculescu, ministrul revocat de la ministerul Sănătății, a fost dată afară cu scandal. Laura Ștefănuț a fost concediată de Fundația Greenpeace CEE România, însă iubita lui Vlad Voiculescu nu a stat cu mâinile în sân.

Laura Ștefănuț a depus în instanță o contestație la decizia de concediere primită de la Fundația Greenpeace CEE România.

Laura Stefanut a fost concediata de Fundatia Greenpeace CEE Romania
Laura Stefanut a fost concediata de Fundatia Greenpeace CEE Romania

Când a luat la cunoștință Tribunalul București de dosarul Laurei Ștefănuț

Dosarul Laurei Ștefănuț a fost înregistrat pe data de 16.03.2021 la Tribunalul București la Secţia a-VIII-a Conflicte de Muncă şi Asigurări Sociale, după cum arată portalul instanțelor.

Pe de altă parte, iubita lui Vlad Voiculescu a fost prezentă în Parlament, vineri, la prima ieșire publică a fostului ministru de la Sănătate de după revocarea acestuia.

Vlad Voiculescu, comparat de iubită cu Iisus Christos

De asemenea, în ziua revocării lui Vlad Voiculescu, partenera lui a reacționat foarte curios pe Facebook, comparând revocarea iubitului ei cu sacrificarea lui Iisus Christos.

”Fatidic și-au ales momentul sacrificiului. Într-o zi ploioasă, cu puțin înainte de Paște. Oamenii pleacă, unii dispar cu totul, dar ideile și valorile rămân”, a scris la acel moment Laura Ștefănuț, pe pagina personală de Facebook.

Laura Ștefănuț își vizita iubitul la servici

Nu în ultimul rând, în ziua respectivă Laura Ștefănuț a fost văzută ieșind din Ministerul Sănătății, însă a evitat să le explice ziariștilor în ce calitate a intrat în instituția de stat.

Premierul Florin Cîțu a anunțat pe 14 aprilie că a luat decizia de a-l revoca din funcție pe ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu. Alături de el, Florin Cîțu a decis să fie revocată din funcție și Andreea Moldovan, secretar de stat în ministerul Sănătății. De asemenea, premierul menționa atunci că documentele necesare ale revocării celor doi ajunseseră la președintele României, Klaus Iohannis.

Anunțul lui Florin Cîțu de revocare a ministrului Sănătății

”Astăzi, 14 aprilie, i-am înaintat domnului Președinte Klaus Iohannis documentele de revocare din funcția de ministru al Sănătății a domnului Vlad Voiculescu. Interimatul funcției va fi asigurat de către domnul Dan Barna, până la numirea unui nou ministru la conducerea ministerului Sănătății.

Totodată, am decis demiterea din funcția de secretar de stat la ministerul Sănătății a doamnei Andreea Moldovan, iar decizia va fi publicată în Monitorul Oficial în cursul zilei de astăzi”, a declarat Florin Cîțu, premierul României.

Urmăriți Impact.ro și pe