Şi-a umezit părul cu suc cola, apoi a observat ceva uimitor. Toate domnişoarele vor dori să încerce asta

Andra Daoud 17.02.2022, 14:44
Şi-a umezit părul cu suc cola, apoi a observat ceva uimitor. Toate domnişoarele vor dori să încerce asta

Femeile apelează uneori la trucuri de înfrumusețare, pe cât de ciudate pe atât de eficiente. Măștile pentru față sau pentru păr care conțin fel de fel de ingrediente la care nu te-ai aștepta dau rezultate nesperate, iar un exemplu în acest sens este și cola. Ce se întâmplă atunci când aplici băutura carbogazoasă pe păr și de ce spun multe femei că face minuni.

Și-a umezit părut cu suc cola, apoi a observat ceva uimitor

Atunci când ne gândim la Coca-Cola, vizualizăm un pahar cu suc rece, care însoțește o masă delicioasă. În niciun caz nu ne gândim că am putea să ne clătim părul cu acest suc și să obținem rezultate uimitoare. Dar, pe cât de ciudat sună, pe atât de eficient este. Sucul are efecte vizibile atunci când este aplicat pe păr, iar fetele care au încercat spun că funcționează.

În primul rând, Cola ajută la menținerea aspectului strălucitor și sănătos al părului. Cum? Substanțele acide din Coca-Cola ajută la lipirea cuticulelor din firul de păr, astfel că părul tău va arăta strălucitor și ușor ondulat.

Dacă vrei să obții acel efect de bucle lejere, cum se ondulează părul vara, la mare, în contact cu apa sărată, tot de cola ai nevoie. Tot ce trebuie să faci este să îți umezești părul cu Coca-Cola și să o lași să acționeze timp de 15-20 de minute. Apoi, când îți vei spăla normal părul, vei obține efecul de onduleuri de plajă.

Şi-a umezit părul cu suc cola, apoi a observat ceva uimitor. Toate domnişoarele vor dori să încerce asta
Coca-Cola poate fi folosită pe păr, pentru a obține bucle lejere

Cola ajută la potolirea firelor de păr rebele

Multe fete se confruntă cu acele fire de păr mai scurte, baby hairs, care nu stau la locul lor atunci când își prind părul sau când vor să încerce un anumit tip de coafură. Să nu mai vorbim despre cât de enervante sunt firele de păr care se electrizează. În ambele cazuri, vă puteți baza pe Coca-Cola dacă nu aveți la îndemână fixativ sau alte produse de styling pentru păr. Aplicați o cantitate mică de Cola pe șuvițele sau firele de păr rebele și nu veți mai avea probleme cu acestea.

Și experimentele nereușite cu vopsea de păr pot fi „reparate” folosind sucul carbogazos. Multor fete și femei li se întâmplă să nu obțină tocmai nuanța pe care și-o doresc, fie că își vopsesc părul acasă sau la coafor.

În cazul în care ai lăsat vopseaua mai mult decât ar trebui pe păr sau pur și simplu a ieșit o culoare mai închisă decât îți doreai, poți deschide nuanța părului cu unu sau două tonuri, folosind Coca-Cola. Aceasta acționează ca un decolorant blând, datorită acidului citric și uleiurilor citrice prezente în ea și va îndepărta o parte din pigmenții de culoare.

Urmăriți Impact.ro și pe