Show-ul Bravo, ai stil! revine la Kanal D. Ilinca Vandici, despre surprizele pregătite în noul sezon. „Ne întoarcem la început”

Badea Violeta 27.01.2023, 19:42

Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii Bravo, ai stil! Îndrăgitul show urmează să revină pe sticlă în curând, la Kanal D. Prezentă în emisiunea „Bară la Bară”, Ilinca Vandici i-a anunțat pe toți cei care vor să participe în noul sezon „Bravo, ai stil!” că înscrierile pentru casting sunt deschise. Iată ce alte surprize pregătesc producătorii emisiunii!

Ilinca Vandici, despre noul sezon al emisiunii „Bravo, ai stil!”

Mult a fost, puțin a mai rămas! Frumoasa Ilinca Vandici anunță că se întoarce pe micul ecran în curând, la cârma unui nou sezon al show-ului „Bravo, ai stil!”.

Invitată în emisiunea „Bară la Bară”, superba prezentatoare de televiziune a oferit detalii despre celebrul show. Emisiunea care s-a bucurat de un succes fulminant la nivel național, „Bravo, ai stil!”, revine în România și va putea fi urmărită numai la Kanal D.

De altfel, Ilinca Vandici a anunțat că toate doamnele și domnișoarele care îşi doresc să ia parte la noul sezon se pot înscrie la casting. Precizăm că, de data aceasta, oricine se poate înscrie, anul acesta nefiind vorba despre celebrități.

Totuși, candidatele trebuie să îndeplinească câteva condiţii: să nu ducă lipsă de creativitate și de dorinţa de a străluci. În plus, acestea trebuie să dovedească telespectatorilor că atitudinea şi autenticitatea sunt aliaţii perfecţi în obţinerea celei mai râvnite coroane, cea de câştigătoare „Bravo, ai stil!”.

Citește și Ilinca Vandici, destăinuiri sincere despre prima iubire. „Am fost o femeie curtată”!

Ilinca Vandici (5)
Ilinca Vandici

„Deja sunt înscrise 700 de persoane”

În cadrul interviului, Ilinca Vandici a dezvăluit că deja sunt înscrise 700 de persoane la casting, astfel că cererea este destul de mare. Însă, sezonul 8 „Bravo, ai stil!” promite multe surprize pentru telespectatori, așa cum, de altfel, s-a întâmplat și în sezoanele precedente.

„Este castingul deschis încă de anul trecut. Acest sezon o să fie fără celebrități, asta înseamnă că orice doamnă și dominșoară care își dorește să strălucească și să fie în lumina reflectoarelor, trebuie să vină să ne cunoască și să se bucure de experiența asta absolut fabuloasă pe care o dă acest show fenomen.

(…) Pot să spun așa din casă că deja sunt înscrise 700 de persoane. Castingul încă este deschis. Este al 8 sezon și vine cu o energie foarte, foarte bună și mi se pare că este un fel de reîntoarcere la rădăcini. În ultimele sezoane au fost cu celebrități, acum ne întoarcem la început și ne place enorm.

Sunt atât de multe femei superbe în țara asta cu un potențial fantastic chiar dacă nu sunt pasionate de modă. Moda asta se învață pentru că nici eu nu eram strălucită în modă. Îmi plăcea să mă îmbrac și să-mi cumpăr haine, dar nu știam mare lucru. Am învățat în timp ce am stat și i-am ascultat pe jurați în fiecare ediție. Am învățat foarte multe lucruri, iar acum îmi este foarte ușor când merg la cumpărături și îmi aleg ce mi se potrivește.”, a spus prezentatoarea TV.

Citește și Ilinca Vandici, primele dezvăluiri despre vacanța din Mexic. „Am stat în costum de baie doar cinci minute”!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...