Shakira și Pique, schimb de replici după succesul melodiei în care fotbalistul este umilit de fosta parteneră. Cum explică artista versurile dure

Mihnea Tălău 15.01.2023, 23:57
Shakira și Pique, schimb de replici după succesul melodiei în care fotbalistul este umilit de fosta parteneră. Cum explică artista versurile dure

Vedeta columbiană Shakira a aprins joi rețelele de socializare cu lansarea ultimei sale melodii, în care îl vizează din nou pe fostul partener cunoscutul fotbalist spaniol, Gerard Pique. Melodia a ajuns numărul 1 în lume, iar versurile au fost preluate de întreaga presă internațională.

”Ai schimbat un Ferrari cu un Renault Twingo, un Rolex cu un Casio”

Melodia „BZRP Music Session #53” a fost ascultată de 34 de milioane de ori în doar 17 ore și a generat o avalanșă de comentarii.

Vedeta muzicală, în vârstă de 45 de ani, nu face prizonieri și se lansează într-o tiradă împotriva fostului ei partener, în vârstă de 35 de ani, luându-se chiar și de iubita acestuia, Clara Chia, în vârstă de 23 de ani.

„Multă muncă la sală, dar lucrează-ți și mintea

Ai schimbat un Ferrari cu un (Renault) Twingo, un Rolex cu un Casio”, continuă ea.

Nu m-aș întoarce la tine, chiar dacă ai plânge sau m-ai implora… Nu eram de nasul tău și de aceea ești cu cineva ca tine”, sunt versuri din melodia ei.

În cazul în care mai existau îndoieli cu privire la cine se adresează cântecul, Shakira include câteva jocuri de cuvinte folosind numele Pique și Clara.

Lansarea piesei a fost însoțită de o campanie publicitară care a inclus un avion care zbura deasupra stațiunii balneare argentiniene Mar de Plata, târând un banner care conținea un vers din melodie: „O lupoaică ca mine nu este pentru cineva ca tine”.

Cântăreața a explicat că versurile au ajutat-o să se descarce, pentru a putea trece mai repede peste despărțirea de Gerard Pique.

„Pentru mine a fost un catharsis, o eliberare. Nu m-am gândit niciodată că voi ajunge direct pe locul 1, la 45 de ani, cu o melodie în limba spaniolă”, a mai spus ea.

Reacțiile la melodie au început să fie în trend pe rețelele de socializare, unde Shakira are zeci de milioane de urmăritori.

Este al treilea cântec pe care îl dedică despărțirii cuplului, anunțată în luna iunie.

Care a fost răspunsul lui Pique

Cuplul a fost împreună mai bine de un deceniu și are doi fii – Milan, în vârstă de nouă ani, și Sasha, în vârstă de șapte ani.

Nu s-au căsătorit niciodată, iar Shakira nu a împărțit cu Pique averea sa estimată la 300 de milioane de dolari.

Fostul fotbalist a reacționat la un vers al melodiei care îi este dedicată: ”Ai schimbat un Ferrari cu un Twingo. Ai schimbat un Rolex cu un Casio”.

Ca răspuns, Pique a convins firma Casio să devină sponsor al Ligii Regilor. De asemenea, a apărut la un eveniment din Liga Regilor într-o mașină Twingo. Videoclipul cu sosirea sa în Twingo a obținut peste 60.000 de aprecieri pe Twitter în decurs de o oră.

De ce refuză să mai cânte Angela Similea?
Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...