Shakira, prinsă înşelându-şi partenerul. Greşeala pentru care cântăreaţa a plătit scump. Foto

Andra Daoud 03.07.2022, 14:41

Vestea că Shakira și Gerard Pique se despart a căzut ca un trăznet asupra fanilor cuplului. Cei doi au decis să își spună adio după mai bine de 10 ani de relație și doi copii împreună. Toată lumea s-a întrebat de ce au ajuns la despărțire, iar pe măsură ce timpul trece, apar tot mai multe detalii picante din trecutul amoros al celor doi.

Shakira a fost prinsă că și-a înșelat partenerul

Shakira vrea să îl uite pe Gerard Pique și plănuiește să se mute împreună cu cei doi copii ai lor în SUA după despărțire. Cu toate că a trecut ceva timp de când au anunțat că au pus punct relației, încă nu se știe motivul adevărat pentru care Shakira și Gerard Pique au ajuns să nu mai formeze un cuplu. Există doar zvonuri și speculații, cu privire la faptul că fotbalistul de la FC Barcelona ar fi înșelat-o pe artistă, însă niciunul dintre ei nu a confirmat.

Gurile rele spun însă că infidelitatea lui Pique este o dovadă că roata se întoarce. Nici Shakira nu ar fi fost tocmai fidelă în trecut, iar unul dintre foștii ei parteneri a prins-o că l-a înșelat. Se întâmpla chiar înainte ca Shakira să formeze un cuplu cu Pique. Artista columbiană a avut o relație de 10 ani cu Antonio de la Rua, fiul fostului președinte al Argentinei.

Deși părea că s-au despărțit pe cale amiabilă, bărbatul a luat foc când a avăzut-o pe Shakira la brațul lui Gerard Pique, la doar câteva săptămâni după ce încheiase relația cu el. Antonio de la Rua a stârnit atunci un scandal de proporții și a dat-o în judecată pe Shakira, convins că aceasta l-a înșelat.

Shakira, prinsa inselandu-si partenerul. Greseala pentru care cantareaaa a platit scump. Foto
Shakira si Antonio de la Rua, pe vremea cand formau un cuplu

A dat-o în judecată și i-a cerut daune uriașe

De la Rua nu i-a fost doar partener de viață ci și manager Shakirei timp de ani buni. În momentul în care lucrurile s-au terminat între ei, bărbatul a decis să se răzbune și a dat-o în judecată pe artistă, cerându-i daune în valoare de 100 de milioane de dolari. El a susținut că datorită lui Shakira a devenit un star internațional și nu i-a picat bine când artista l-a concediat.

„Shakira avea succes și înainte de a-l angaja pe Antonio în funcția de manager. Însă cariera ei a prins aripi numai după ce Antonio a început să se ocupe serios de ea. Vreme de șase ani, De la Rua a investit mult în Shakira. Datorită lui, ea a devenit cunoscută în lumea întreagă.”, a spus unul dintre avocații lui Antonio de la Rua.

Se spune că piesa „Hips don’t lie”, cu care Shakira a avut un succes uriaș, a fost înregistrată la îndemnul lui Antonio de la Rua.

Urmăriți Impact.ro și pe