Shakira a fost înșelată de Pique cu fosta iubită a lui Adrian Mutu. Ce au aflat jurnaliștii din Spania

Ioana Bucur 11.09.2022, 10:37

Ce mai au în comun Briliantul și starul de la FC Barcelona, în afară de sport? O femeie! Jurnaliștii din Spania au scos la iveală detalii picante din viața amoroasă a fotbalistului. Potrivit acestora, Shakira a fost înșelată de Pique cu fosta iubită a lui Adrian Mutu. Cum a aflat artista că partenerul său era infidel: „Prima criză a cuplului atunci a avut loc, nu a găsit doar mesaje”.

Pique a înșelat-o pe Shakira cu fosta iubită a lui Adrian Mutu

Au trecut câteva luni de la anunțul oficial al despărțirii celor două vedete, care au împreună doi copii. În timp ce fotbalistul și-a „promovat” amanta la rang de iubită, presa din Spania a scos la lumină noi informații despre aventurile sale extraconjugale. Se pare că tânăra Clara Chia Marti nu este prima femeie cu care Pique a înșelat-o pe Shakira.

Acum aproape un deceniu, când relația cu artista era încă la început, starul de la FC Barcelona a avut o aventură cu o fostă iubită a lui Adrian Mutu. Este vorba despre Bar Rafaeli, model de profesie, originară din Israel. Superba blondă i-a fost alături Briliantului la începutul anilor 2000, iar apoi, în perioada 2005 – 2011, a avut o relație cu actorul american Leonardo DiCaprio.

Shakira a fost înșelată de Pique cu fosta iubită a lui Adrian Mutu. Ce au aflat jurnaliștii din Spania
Bar Rafaeli

„Nu a găsit doar mesaje”

Jurnalistul Jordi Martin susține că între Bar Rafaeli și Gerard Pique ar fi fost mai mult decât o prietenie, iar momentul în care Shakira a aflat a declanșat prima criză majoră din viața cuplului.

„Prima criză a cuplului atunci a avut loc. Shakira nu a găsit doar mesaje cu Bar Refaeli, au existat și întâlniri intime”, susține jurnalistul Jordi Martin, citat de publicația Marca.

Informații noi au apărut și despre modul rușinos în care a început relația lui Pique cu amanta Clara Chia Marti. Tânăra era, de fapt, iubita fratelui celui mai bun prieten al său. Ar fi fost atracție la prima vedere, cei doi schimbând numere de telefon și începând imediat să se întâlnească în secret. Mai mult, Pique nu i-a furat doar iubita bărbatului, ci l-a lăsat și fără loc de muncă, dându-l afară de la Kosmos ca să o angajeze în locul lui pe amanta în vârstă de 24 de ani.

„Clara a fost iubita fratelui celui mai bun prieten al lui Pique. S-au îndrăgostit la prima vedere și au făcut schimb de numere de telefon, începând să se întâlnească în secret. Pique nu doar că i-a furat iubita acelui tip, dar l-a dat afară și din firma Kosmos, ca mai apoi să o angajeze pe Clara”, notează jurnaliștii publicației Marca.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...