Sfaturi pentru Simona Halep de la un cunoscut designer român. Ce trebuie să facă la propria nuntă

Ioana Bucur 10.08.2022, 15:29
Sfaturi pentru Simona Halep de la un cunoscut designer român. Ce trebuie să facă la propria nuntă

A împlinit recent 60 de ani și are atelierul din nou plin cu cliente. Într-un interviu acordat în exclusivitate jurnaliștilor redacției Ego – Impact.ro, un cunoscut designer român are câteva sfaturi importante pentru Simona Halep. Ce spune creatorul că ar trebui să facă sportiva din Constanța la propria nuntă, programată pentru data de 13 noiembrie 2022, la Casino Sinaia, la care sunt așteptați în jur de 300 de invitați.

„Printre clienți am și mulți nuntași machedoni”

Designerul care a intrat în Cartea Recordurilor cu una din creațiile sale, o pereche de încălțăminte cu cele mai înalte tocuri din lume, 37 de centimetri, a împlinit recent vârsta de 60 de ani. Mihai Albu s-a sărbătorit muncind, alături de colegii săi din atelier.

„Am sărbătorit un pic la atelier, cu colegii. În rest, multă muncă. Sunt însă fericit că, la prima oră, la 8.00 dimineața, m-a sunat fiica mea, Mika. Mi-a urat „La mulți ani, tati!”, era la bunici, știa că e ziua mea, i-am zis weekend-ul trecut, în care a fost la mine”, a declarat Mihai Albu pentru Ego.ro.

Într-un interviu acordat în exclusivitate jurnaliștilor redacției Ego – Impact.ro, designerul ne-a mărturisit că are din nou agenda plină, ridicarea restricțiilor readucând clienții în atelierul său. Mulți dintre aceștia, spune el, sunt machedoni, așa că nu este exclus să vedem creații de-ale sale la nunta Simonei Halep.

„Printre clienți am și mulți nuntași machedoni, nu știu dacă ei merg la nunta Simonei, că nu-i întreb unde se duc, dar după nume sunt machedoni. Mulți sunt din Tulcea, Medgidia, Constanța”, a spus designerul, pentru sursa citată.

Sfaturi pentru Simona Halep de la un cunoscut designer român. Ce trebuie să facă la propria nuntă
Mihai Albu

„Am văzut că Simona Halep are foarte mult bun gust”

De fapt, Mihai Albu are și câteva sfaturi importante pentru sportivă.

„Am văzut că Simona Halep are foarte mult bun gust, alege mereu ținute care o reprezintă. E mică de statură, dar are o siluetă foarte bine proporționată. Soțul ei este foarte înalt, așa că poate purta ce toc dorește, cât de înalt vrea, este loc. Dacă va avea o rochie de mireasă cu mâneci lungi, va trebui să poarte pantofi, dacă are o rochie fără mâneci ideal ar fi o pereche de sandale.

În privința înălțimii tocurilor, am văzut că e curajoasă, poartă, în general, cu multă vervă și tocuri înalte. Însă, la nuntă va trebui să și danseze, iar dansul machedonesc ține foarte mult. Ar putea purta pantofi cu toc de nouă centimetri și un pic mai gros, căci trebuie să se simtă confortabil și să ducă o nuntă întreagă, toată noaptea. Sau, dacă are două ținute de petrecere, ar putea alege un toc foarte înalt, de peste zece centimetri, iar mai apoi, după miezul nopții, să încalțe un toc mai comod, de șapte – opt centimetri”, a explicat el, pentru aceeași sursă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...