Sfatul neaşteptat primit de Radu Ştefan Bănică de la celebrul său tată. Ce nu trebuie să spună niciodată

Andra Daoud 28.06.2022, 08:04
Sfatul neaşteptat primit de Radu Ştefan Bănică de la celebrul său tată. Ce nu trebuie să spună niciodată

Radu Ștefan Bănică a moștenit talentul de la tatăl său, care l-a inspirat să aleagă actoria ca meserie. Fiul celebrului artist, care acum este student în anul al treilea la UNATC, primește sfaturi importante de la părinții săi, dar și de la Andreea Marin, fosta soție a lui Ștefan Bănică Jr, cu care a rămas în relații foarte bune.

Ce sfat a primit Radu Ștefan Bănică de la tatăl său

Talentul actoricesc s-a transmis din generație în generație în familia Bănică. De la bunicul Ștefan Bănică, la tatăl Ștefan Bănică Jr și mai departe la nepotul Radu Ștefan Bănică. Fiul celebrului artist a trecut în anul al treilea la UNATC, însă în paralel este și tânăr antreprenor. Radu a preluat și de la mama lui spiritul pentru afaceri în domeniul ospitalității și are o cafenea în apropiere de Palatul Parlamentului.

Radu Ștefan spune că acesta este hobby-ul lui, însă dragostea cea mai mare rămâne teatrul. Părinții lui i-au îndrumat pașii și l-au susținut să aleagă o carieră în actorie și sunt mereu lângă el, cu sfaturi. Radu Ștefan a dezvăluit care este cel mai important sfat pe care l-a primit de la tatăl său și de care ține cont în orice situație.

„Tata îmi dă sfaturi bune, da, mai ales să am grijă ce vorbesc. Și, la fel, și de la mama primesc sfaturi. Sunt foarte norocos că mă pot înconjura de oameni care au o experiență enormă scenică și care au făcut ceva în viață.”, a declarat Radu Ștefan, pentru Ciao.ro.

Sfatul neasteptat primit de Radu Stefan Banica de la celebrul sau tata
Radu Stefan Banica se simte cel mai bine pe scena

Cum se înțelege cu Andreea Marin

Andreea Marin a fost căsătorită cu Ștefan Bănică timp de șapte ani, iar în timpul mariajului s-a născut fiica lor, Violeta. Radu Ștefan Bănică a avut o relație bună cu prezentatoarea TV, cât timp aceasta a format un cuplu cu tatăl său. Mai mult, chiar au rămas în relații bune și după ce Andreea Marin a divorțat de tatăl său.

Recent, Radu Ștefan Bănică a participat la o gală a cărei gazdă a fost Andreea Marin și multă lume a fost surprinsă să-l vadă acolo. Fiul artistului a dezvăluit că Andreea Marin l-a sunat și i-a propus să vină la eveniment și să recite câteva versuri, iar el a acceptat cu bucurie.

„M-a sunat, am vorbit. A fost o discuție foarte normală, i-am mulțumit că mă susține în ceea ce vreau să fac și apreciez lucrul acesta. Am un respect față de ea, enorm, pentru că este mama surorii mele. Da, ne înțelegem bine, mereu ne-am înțeles. Este o fire foarte empatică și este foarte profesionistă. Mi-a dat și sfaturi, da, sfaturi în viață. Se poartă cu mine extraordinar. Mă tratează ca pe copilul ei, ceea este foarte frumos.”, a mai spu Radu Ștefan Bănică, potrivit aceleiași surse.

 

 

 

 

Urmăriți Impact.ro și pe