Sfârșit tragic pentru o tânără de 27 de ani, însărcinată în 9 luni. A fost ucisă de cumnat, care s-a înjunghiat după comiterea crimeizan

Sfârșit tragic pentru o tânără de 27 de ani, însărcinată în 9 luni. A fost ucisă de cumnat, care s-a înjunghiat după comiterea crimeizan

Este vorba despre o tânără de 27 de ani, din localitatea brăileană Măxineni, care trebuia să nască peste doar câteva zile, însă viața ei s-a sfârșit după ce a fost înjunghiată mortal de cumnatul său. Femeia sunase la 112 ca să anunţe că bărbatul i-a incendiat casa, iar în acel moment a fost lovită de două ori cu un cuţit în zona inimii.

Sfârșit tragic pentru o tânără de 27 de ani, însărcinată în 9 luni

Crima cumplită s-a petrecut în această dimineaţă în localitatea brăileană Măxineni. O tânără de 27 de ani, care urma să nască peste câteva zile, a fost ucisă de cumnatul său cu două lovituri de cuţit în zona inimii. Încă nu se știe de ce cumnatul tinerei, cu care locuia în acelaşi imobil, a incendiat casa în această dimineaţă. Iar atunci când femeia a sunat la 112 ca să anunţe incendiul, a fost înjunghiată, fără milă, de bărbat.

În cursul acestei dimineţi am fost sesizaţi cu privire la faptul că în comuna Măxineni, la imobilul proprietatea familiei Petrea, a avut loc un incendiu şi totodată s-a constatat decesul victimei, o persoană de sex feminin, o persoană de 27 de ani şi însărcinată în 9 luni.

În urma cercetării la faţa locului, a rezultat că decesul victimei a fost consecinţa acţiunii violente a presupusului autor, cumnatul victimei, care i-a aplicat acesteia cu un corp tăietor-înţepător două lovituri active în zona inimii. Leziunile au fost incompatibile cu viaţa, na declarat Marinela Coşniţă, prim procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila, potrivit Adevărul.

Sfarsit tragic pentru o tanara de 27 de ani, insarcinata in 9 luni

Însă asta nu este tot. După ce a comis crima cu sânge rece, bărbatul s-a dus în curtea din spatele casei şi s-a autoînjunghiat, astfel că a fost găsit de poliţişti cu un cuţit înfipt în abdomen.

Ulterior, presupusul autor s-a autoînjunghiat, deci a existat o tentativă de suicid. Acesta se află la Spitalul Judeţean Brăila, unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale. Victima urma ca peste două zile să se prezinte la Spitalul de Obstretică-Ginecologie Brăila şi să dea naştere unei fetiţe. După leziunile suferite de mamă şi în urma decesului acesteia, fetiţa nu a mai putut fi salvată, a mai spus Marinela Coşniţă.

La scurt timp după operație, bărbatul a fost transferat la Terapie Intesivă şi urmează să fie audiat după ce starea de sănătate îi va permite. Conform prim procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila, se pare că în geaca criminalului au fost găsite mai multe bilete de adio, iar în aceste momentesunt analizate de procurori.

Bărbatul va fi pus sub acuzare pentru omor calificat şi distrugere, mai ales că locuința incendiată de acesta a fost distrusă de flăcări în proporţie de 98%. Criminalul va fi expertizat psihiatric pentru a se verifica dacă a avut discernământ la momentul comiterii faptei.

Urmăriți Impact.ro și pe