Serviciul pe care îl lansează acum ING. Este pentru românii mai puțin norocoși

Stan Filon 23.05.2022, 13:23
Serviciul pe care îl lansează acum ING. Este pentru românii mai puțin norocoși

ING Bank România se pare că se pregătește pentru recesiunea anunțată de toți economiștii! Banca vrea să-și protejeze clienții, iar pentru asta a lansat recent asigurarea ING Salary Protect. Această asigurare lansată în parteneriat cu societatea NN reprezintă un sprijin financiar în caz de şomaj, invaliditate sau concediu medical prelungit, potrivit unui comunicat al băncii.

Serviciul pe care îl lansează acum ING pentru românii mai puțin norocoși

ING Bank precizează că asigurarea poate fi încheiată pe o perioadă de 12 luni, cu reînnoire anuală automată, şi costă 15, 30 sau 45 de lei. În caz de şomaj sau de concediu medical prelungit, suma asigurată este de 500, 1.000 sau 1.500 de lei pe lună, timp de până la 6 luni, în funcţie de pachetul ales de clienții băncii. Pentru invaliditate ca urmare a unei boli, clienţii pot primi 12.000, 24.000 sau 48.000 de lei, iar în cazul invalidităţii ca urmare a unui accident indemnizaţia de asigurare este de 120.000, 240.000 sau 480.000 de lei, în funcţie de nivelul de protecţie ales.

În plus, toate pachetele de asigurare ING Salary Protect includ Back2Work – Serviciul de Asistenţă în Şomaj. Acest serviciu asigură clienţilor asistenţă şi consiliere gratuită pentru pregătirea CV-ului şi îi ajută să îşi maximizeze şansele de a-şi găsi un nou loc de muncă. Asigurarea ING Salary Protect este disponibilă 100% online, direct din aplicaţia ING Home’Bank, sau în locaţiile fizice din reţeaua ING Office. Accesarea acesteia în aplicaţia de internet şi mobile banking a băncii se realizează din meniul Produse > Asigurări NN şi prin parcurgerea paşilor indicaţi. ING menţionează că nu solicită documente medicale justificative pentru încheierea asigurării, ci o declaraţie a clientului prin care oferă detalii generale despre starea sa de sănătate.

Serviciul pe care il lanseaza acum ING pentru romanii mai putin norocosi
Serviciul pe care il lanseaza acum ING pentru romanii mai putin norocosi

ING Bank, prezentă în 40 de țări

„ING Bank România este parte a ING Group, instituţie financiară internaţională globală, care oferă servicii bancare unui număr de peste 38,4 de milioane de clienţi individuali, companii sau instituţii din peste 40 de ţări. Înfiinţată în 1994, ING Bank România este a patra bancă în top 10 bănci locale, conform activelor, şi singura bancă cu creştere organică, fără achiziţii de portofolii de clienţi sau alte bănci. ING Bank România este o bancă universală cu peste 1,7 milioane de clienţi din trei segmente de business: persoane fizice (retail), companii IMM-uri şi Mid-Corporate şi Wholesale Banking.

NN este prima companie internaţională de asigurări de viaţă care a intrat pe piaţa din România, în 1997, iar de 14 ani activează şi pe segmentul pensiilor private, fiind lider pe pieţele de profil. Totodată, NN s-a extins în ultimii ani în România şi pe segmentele asigurărilor de sănătate şi generale. În prezent, NN are aproape 2.000 de angajaţi şi consultanţi financiari şi susţine peste 2,2 milioane de clienţi de asigurări şi pensii”, mai precizează comunicatul.

Urmăriți Impact.ro și pe