Serviciul oferit de DIGI gratuit. Prea puţini abonaţi ştiu de acest lucru

Nicu Stan 01.01.2022, 13:04
Serviciul oferit de DIGI gratuit. Prea puţini abonaţi ştiu de acest lucru

Compania Digi oferă un serviciu gratuit, iar foarte puţini dintre români ştiu de acest lucru. Compania Digi RCS/RDS vine cu informații importante pentru abonații săi, într-o încercare de a fi în pas cu moda. Astfel, grupul Digi a lansat o platformă de streaming unde se pot vizualiza atât filme, precum și posturile TV pe care le poți accesa de acasă. Ce trebuie să faci ca să beneficiezi de acest serviciu gratuit.

DIGI oferă un serviciu important gratuit. Ce trebuie să faci ca să beneficiezi de el

Partea cea mai bună pentru români este că serviciul de streaming este agregat în Digi Online, fiind un serviciu gratuit pentru abonați. Aceștia nu trebuie doar să îl activeze.

În plus, aplicația poate fi găsită pe Google Play (pentru telefoanele și tabletele Android) și pe Apple Store (pentru telefoanele și tabletele de la Apple), dar și pe App Galery, pentru cei care au telefoane sau tablete de la Huawei și nu au servicii Google.

DIGI ofera abonatilor un serviciu gratuit
DIGI ofera abonatilor un serviciu gratuit

Care sunt pașii de activare a serviciului

Prea puţini abonaţi ştiu de acest lucru. Pașii către activare al acestui serviciu  gratuit sunt extrem de ușori. Cu toate astea, cei care nu se descurcă pot găsi informații despre cum să creeze un cont pe site-ul oficial al Digi RCS/RDS.

În cazul în care nu ai deja un cont Digi, se face foarte ușor. Vei avea nevoie de codul numeric personal, CNP, adresa de email, numărul contractului sau numărul ultimei facturi de la operator. Nu în ulștimul rând va fi necesar să setezi și o parolă. Cu contul respectiv te vei putea loga atât pe site-ul oficial al Digi RCS/RDS, precum și pe Digi Online. Astfel, poți să beneficiezi de serviciul oferit de DIGI gratuit.

Cum se face cont prin aplicația Digi Mobil

Românii care aleg să își facă cont prin aplicația Digi Mobil nu vor mai trebui să parcurgă atâția pași. Tot ce au de făcut este să aleagă metoda de logare cu număr de telefon Digi, să introducă numărul și codul pe care îl vor primi prin SMS.

În plus, Digi informează că „în cazul în care ai mai multe adrese de instalare sau își dorești să folosești o altă adresă de email, va fi necesar să accesezi contul Digi. După ce alegi adresa de instalare, în secțiunea Digi Online vei putea crea contul alegând datele de contactare dorite. După ce accesezi mail-ul de confirmare primit, contul este activ”.

Ce poți vedea pe Digi Online

În materie de conținut, pe Digi Online se pot vedea competiții sportive naționale și internaționale, filme și seriale în secțiunea Play și HBO Go, documentare, desene animate, precum și canale cu filme și seriale.

Urmăriți Impact.ro și pe