Serviciile secrete americane, declaraţii neaşteptate despre OZN-uri. Există sau nu extratereştri?

Stan Filon 04.06.2021, 17:15
Serviciile secrete americane, declaraţii neaşteptate despre OZN-uri. Există sau nu extratereştri?

Raportul guvernamental al SUA privind nenumăratele înregistrări în care apar Obizecte Zburătoare Neidentificate (OZN) tocmai ce a fost întocmit! Experții americani au înmanat oficialilor principalele concluzii despre care s-a vorbit recent în presa de peste Ocean.

Serviciile secrete americane, declaraţii neaşteptate despre OZN-uri, după un raport care a studiat fenomenul

Așadar, agențiile americane de informații nu au găsit nicio dovadă că fenomenele aeriene inexplicabile la care au fost martori piloții marinei americane în ultimii ani sunt nave spațiale extraterestre! Cu toate acestea, experții nu au putut explica mișcările neobișnuite care i-au intrigat pe oamenii de știință și pe militari, notează New York Times.

Raportul a încercat cumva să-i calmeze pe cei care spun că armata SUA s-ar afla la baza incidentelor de acest fel. Oficialii spun că marea majoritate a celor peste 120 de incidente semnalate în ultimele două decenii nu provin de la armata americană sau de la alte tehnologii avansate ale guvernului SUA, au spus oficialii, însă au făcut referire la armata Rusiei și la cea a Chinei, care dezvoltă tehnologii supersonice.

Serviciile secrete americane, declaratii neasteptate despre OZN-uri
Serviciile secrete americane, declaratii neasteptate despre OZN-uri

Barack Obama a vorbit și el despre fenomen

Așadar, singura constatare concludentă a Raportului este faptul că acele OZN-uri nu provin de la armata SUA. În rest, experții nu știu exact dacă acele obiecte care zboară cu viteze amețitoare și care își schimbă traiectoria imediat sunt sau nu de origine extraterestră.

Cu toate acestea, Raportul are și o parte care nu poate fi dezvăluită populației, fiind strict secretă. Cel care a vorbit recent despre acest fenomen este fostul președinte Barack Obama, care a vorbit deschis la un post de televiziune unde a fost invitat.

”Când vine vorba despre extratereștri, sunt unele lucruri pe care pur și simplu nu ți le pot spune în direct. Adevărul e că atunci când am preluat funcția de președinte, am întrebat dacă există un laborator pe undeva unde păstrăm specimene extraterestre și o navă spațială. Au cercetat puțin și răspunsul a fost negativ. Dar ceea ce e adevărat e că există filmări cu obiecte care au apărut pe cer, despre care nu știm ce sunt, nu putem explica cum s-au deplasat, traiectoria lor. Cred că oamenii încă le iau în serios și încearcă să investigheze și să-și dea seama ce sunt”, a spus el.

Deși acest raport este unul clasificat, din care s-au putut extrage câteva concluzii, există și o versiune declasificată, iar aceasta va fi prezentată Congresului până la 25 iunie.

Raportul nu exclude ca obiectele care apar în filmările militarilor să fi fost de origine rusească sau chinezească. Aceste două țări au investit masiv în tehnologii hipersonice, pentru a putea evita radarele americane. În acest caz, raportul notează că dacă cele două țări au reușit să dezvolte tehnologiile la un astfel de nivel, însemnă că au întrecut cu mult dezvoltarea militară americană.

Urmăriți Impact.ro și pe